Bevestiging van Victory Sports?

Aan alleen de bokszak heb je niet genoeg. zonder een ophanging kun je niet aan de slag. Je kunt een bokszak of boksbal ophangen met de bevestigings materialen van Victory Sports.

bevestigings materiaal

Je bokszak of boksbal ophangen met Victory Sports?

Een ketting wordt bijna altijd meegeleverd bij een bokszak. De meest gangbare manier om een bokszak op te hangen is aan een plafondbeugel. Al heb je niet zoveel ruimte kan een muursteun beter geschikt zijn voor jou.

Je speedball ophangen met Victory Sports?

Omdat een speedball een andere beweging maakt dan een gewone bokszak heb je hier een speciaal ophangsysteem voor nodig, namelijk een Speedball Bord. Dit zorgt voor een perfecte terugkaats van de speedball.

Waarom kiezen voor Victory Sports?

Met dit merk kun je gemakkelijk en snel je bokszak of boksbal ophangen en dit tegen vriendelijke prijzen. De bevestigingsmaterialen van Victory Sports hebben ook een geweldige prijs/kwaliteit verhouding. Genoeg reden dus om voor dit merk te kiezen.

Kom je er niet helemaal uit, heb je vragen, opmerkingen of wil je ons gewoon bedanken, dan kun je altijd even hier bij de veelgestelde vragen kijken, onze klantenservice bellen via 085 888 1015 (ma-vr 10.00-17.00), het contactformulier invullen, ons mailen via info@fightplaza.nl of gewoon een whatsapp sturen.

Wij helpen jou graag!!!

Dit bericht is gepost in Merken. Bookmark de link.