Bevestiging van Victory Sports?

Wil je gelijk alle bevestigings materialen van Victory Sports zien, klik dan hier. Aan alleen de bokszak heb je niet genoeg. zonder een ophanging kun je niet aan de slag. Je kunt een bokszak of boksbal ophangen met de bevestigings materialen van Victory Sports.

Je bokszak of boksbal ophangen met Victory Sports?

Een ketting wordt altijd meegeleverd bij een bokszak. De meest gangbare manier om een bokszak op te hangen is aan een plafondbeugel. Al heb je niet zoveel ruimte kan een muursteun beter geschikt zijn voor jou.

Je speedball ophangen met Victory Sports?

Omdat een speedball een andere beweging maakt dan een gewone bokszak heb je hier een speciaal ophangsysteem voor nodig, namelijk een Speedball Bord. Dit zorgt voor een perfecte terugkaats van de speedball.

Bokszak en speedball ophangen in één?

Dat kan met de Victory Sports Bokszak Standaard Met Speedballplatform. Je hoeft geen gaten te boren in je muur of plafond met dit handige systeem. Aan de ene kant hang je je bokszak en de andere kant een speedball. Nu kan je je training nog completer maken.

Waarom kiezen voor Victory Sports?

Met dit merk kun je gemakkelijk en snel je bokszak of boksbal ophangen en dit tegen vriendelijke prijzen. De bevestigingsmaterialen van Victory Sports hebben ook een geweldige prijs/kwaliteit verhouding. Genoeg reden dus om voor dit merk te kiezen.

Dit bericht is gepost in Merken. Bookmark de link.
Wij gebruiken cookies om het winkelen bij Fightplaza gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies.