Resultaat 1–24 van de 77 resultaten wordt getoond

Handpads / Focus mitts voor (kick)boksen


Met handpads en focus mitts kun je in tegenstelling tot een bokszak veel gerichter trainen. Ga samen met je trainer of sparringspartner tot het uiterste. Meer info >>


Beste keuze
Beste keuze
39,95
Beste keuze
Beste keuze
Nieuw

Handpads / Focus mitts kopen?

Op sportscholen en vechtsportverenigingen zijn handpads en focus mitts voor boksen erg populair. De trainer kan je minder goede punten zien en daar gelijk op inspelen. Door de bewegingen van diegene die de handpads vasthoudt kun je ook aan je snelheid en reactievermogen werken. Wissel af door te trainen op een bokszak en te trainen met een hand- of arm pad om het uiterste uit jezelf te halen.

Merken handpads en focus mitts:

- Adidas
- Booster
- Twins
- Venum
- King
- Sportief
- Joya

Kom je er niet helemaal uit, heb je vragen, opmerkingen of wil je ons gewoon bedanken, dan kun je altijd even hier bij de veelgestelde vragen kijken, onze klantenservice bellen via 085 888 1015 (ma-vr 10.00-17.00), het contactformulier invullen, ons mailen via info@fightplaza.nl of gewoon een whatsapp sturen.

Wij helpen jou graag!!!

Wij gebruiken cookies om het winkelen bij Fightplaza gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies.