Mondbescherming van OPRO

Ben je benieuwd naar alle mondbeschermers / boksbitjes van deze fabrikant, ga dan nu naar de gehele collectie van OPRO. Meer dan 20 jaar geleden is OPRO in 1997 door Dr. Anthony Lovat BDS opgericht. OPRO is ´s werelds meest technisch geavanceerde gebitsbeschermer en een toonaangevende pionier op het gebied van mondbescherming. Vanuit haar ultramoderne productiefaciliteit in Hertfordshire zijn ze toegewijd om de allernieuwste technologie, innovatie en veiligheid te bieden aan alle atleten, op alle sportniveaus.

Waarom een gebitsbeschermer gebruiken?

Waarom is het belangrijk om een goede gebitsbeschermer te gebruiken tijdens je (kick)bokstraining? Je gebit is natuurlijk behoorlijk teer. Tegelijkertijd is het één van de belangrijkste bezittingen die je hebt. Daar moet je dus wel zuinig op zijn. Aan de andere kant wil je je ook niet inhouden tijdens je trainingen. Het is dus belangrijk om dan goede bescherming te verzorgen. Dan is werken met de middelen van OPRO wel zo aantrekkelijk.

Hoe kies je een gebitsbeschermer?

De keuze voor een bepaald model van OPRO hangt niet zozeer af van het soort training dat je doet. Of je je nu bezighoudt met (kick)bokstraining of met MMA-training, het is altijd belangrijk om je gebit te beschermen. Daarom is het meer van belang om het draagcomfort te ervaren. Daarnaast is het natuurlijk ook leuk om tussen de verschillende uitvoeringen van de beschermers juist de variant te vinden die het best bij jou past.

Welke OPRO gebitsbeschermer moet je kopen?

Dat je een goede keuze maakt met bescherming van OPRO, is duidelijk. Er is een zeer ruime collectie van OPRO bitje. Zo hebben ze goede goedkope boksbitjes maar ook de beste boksbitjes in hele gave kleuren en prints, daar betaal je wat meer voor maar geven dan ook net wat meer bescherming. Ook werkt OPRO samen met grote merken en organisaties om hen de gebitsbeschermers in hun collectie te bieden. Zo heb je een bitje van topkwaliteit met je favoriete merk, zoals een UFC bitje / mondbeschermer of Adidas bitje / mondbeschermer.

OPRO mondbeschermers / bitjes

Zijn er boksbitjes voor kinderen?

Het is vaak zo dat de OPRO gebitsbeschermers in verschillende maten worden uitgevoerd. Zo kan je dus voor jouw kinderen dezelfde gebitsbeschermers vinden als je zelf draagt. Die zijn dan ook op dezelfde wijze uitgevoerd en er wordt gebruikgemaakt van dezelfde technieken. De OPRO boksbitjes voor kinderen geven het gebit van je kind de juiste bescherming.

OPRO mondbeschermers / bitjes voor kinderen

Hoelang doe je met een gebitsbeschermer?

Wanneer je kiest voor de bescherming van OPRO, dan weet je in ieder geval dat de kwaliteit hoog is. In dat opzicht kan je er dus zeker van zijn dat je er ook over langere periode mee kan trainen. Doordat ze ook worden uitgevoerd met een coating die bacterievorming tegengaat, hoef je ook over de hygiëne geen enkele zorg te hebben. Daardoor kan je er dus op een goede manier keer op keer mee trainen. Dankzij de samenwerking met grote merken en de flitsende designs dragen veel sporters met plezier een OPRO bitje.

Kom je er niet helemaal uit, heb je vragen, opmerkingen of wil je ons gewoon bedanken, dan kun je altijd even hier bij de veelgestelde vragen kijken, onze klantenservice bellen via 085 888 1015 (ma-vr 10.00-17.00), het contactformulier invullen, ons mailen via info@fightplaza.nl of gewoon een whatsapp sturen.

Wij helpen jou graag!!!

Dit bericht is gepost in Merken. Bookmark de link.