Mondbescherming van OPRO

Ben je benieuwd naar alle mondbeschermers / boksbitjes van deze fabrikant, ga dan nu naar de gehele collectie van OPRO. Meer dan 20 jaar geleden is OPRO in 1997 door Dr. Anthony Lovat BDS opgericht. OPRO is ´s werelds meest technisch geavanceerde gebitsbeschermer en een toonaangevende pionier op het gebied van mondbescherming. Vanuit haar ultramoderne productiefaciliteit in Hertfordshire zijn ze toegewijd om de allernieuwste technologie, innovatie en veiligheid te bieden aan alle atleten, op alle sportniveaus.

Waarom een gebitsbeschermer gebruiken?

Waarom is het belangrijk om een goede gebitsbeschermer te gebruiken tijdens je (kick)bokstraining? Je gebit is natuurlijk behoorlijk teer. Tegelijkertijd is het één van de belangrijkste bezittingen die je hebt. Daar moet je dus wel zuinig op zijn. Aan de andere kant wil je je ook niet inhouden tijdens je trainingen. Het is dus belangrijk om dan goede bescherming te verzorgen. Dan is werken met de middelen van OPRO wel zo aantrekkelijk.

Hoe kies je een gebitsbeschermer?

De keuze voor een bepaald model van OPRO hangt niet zozeer af van het soort training dat je doet. Of je je nu bezighoudt met (kick)bokstraining of met MMA-training, het is altijd belangrijk om je gebit te beschermen. Daarom is het meer van belang om het draagcomfort te ervaren. Daarnaast is het natuurlijk ook leuk om tussen de verschillende uitvoeringen van de beschermers juist de variant te vinden die het best bij jou past.

Welke OPRO gebitsbeschermer moet je kopen?

Dat je een goede keuze maakt met bescherming van OPRO, is duidelijk. Ze heeft bitjes gefabriceerd met alleen hun eigen merk erop, zoals de OPRO Gebitsbeschermer Self-Fit Zwart/Goud en de OPRO Gebitsbeschermer Self-Fit Wit/Mint. Maar OPRO werkt ook samen met grote merken en organisaties om hen de gebitsbeschermers in hun collectie te bieden. Dat geldt bijvoorbeeld voor UFC en Adidas. Zo heb je een bitje van topkwaliteit met je favoriete merk op.

OPRO x UFC gebitbeschermer / boksbitje?

Welk merk is er bekender in de vechtsport scene dan UFC. Juist, geen enkel merk. We zetten een paar UFC mondbeschermers in de verschillende prijsklassen voor je op een rijtje.

Budget UFC Gebitsbeschermer OPRO

De comfortabele wijze van dragen is wat de UFC Gebitsbeschermer OPRO Bronze Zwart/Rood zo aantrekkelijk maakt. Doordat de beschermer heel flexibel is, is deze eigenlijk in elk gebit goed te passen. Bovendien zorgt deze voor optimale bescherming tegen stoten. De Bronze UFC bitjes hebben een geweldige prijs/kwaliteitverhouding.

Middenklas UFC Gebitsbeschermer OPRO

De UFC Gebitsbeschermer OPRO Fangz heeft niet alleen een indrukwekkende gave look maar is ook van een geweldige kwaliteit. De anatomisch geplaatste vinnen worden zacht tijdens het op maat maken van de mondbeschermer zodat de tanden goed in de beschermer vallen. De binnenkant van deze gebitsbeschermer is uniek en geeft optimale bescherming voor het hele gebit. Bovendien is deze voorzien van een speciale coating die bacteriële ontwikkeling actief tegengaat. De UFC Fangz boksbitjes zijn te krijgen in meerdere kleurencombinaties.

Beste UFC Gebitsbeschermer OPRO

Met de UFC Gebitsbeschermer OPRO Power-fit krijgt jouw gebit de allerbeste bescherming die je maar kan bedenken. De unieke binnenkant van deze mondbeschermer zorgt voor een gelijkmatige compressie over het hele Power-Fit bitje tijdens het vormproces voor een zeer comfortabele pasvorm. Door de biomaster antimicrobiële bescherming wordt de groei van bacteriën geremd tot wel 99.99%. Hierdoor wordt de levensduur van het boksbitje verlengd. De UFC mondbeschermer Power-Fit is verkrijgbaar in flitsende looks.

OPRO x Adidas gebitbeschermer / boksbitje?

Wie wilt dat nou niet? Een boksbitje met de bekende drie strepen van Adidas erop. We laten hieronder onze beste keuzes van alle Adidas mondbeschermers zien.

Budget Adidas Gebitsbeschermer OPRO

De Adidas Gebitsbeschermer OPRO Silver Edition is een zeer goede keuze. Deze mondbeschermer geeft de juiste bescherming tegen de impacten van de harde stoten en trappen van je tegenstander.

Middenklas Adidas Gebitsbeschermer OPRO

De Adidas Gebitsbeschermer OPRO Gen4 geeft de perfecte protectie voor je gebit. Dankzij de speciale vorm vallen je tanden perfect in de beschermer. Ook voor beugeldragers is optimale bescherming van de tanden van groot belang. Daarom is de Adidas Gebitsbeschermer OPRO Gen4 voor Beugel Senior precies wat je zoekt. Deze beschermt beugeldragers op de perfecte wijze.

Beste Adidas Gebitsbeschermer OPRO

Ben je op zoek naar een bitje met een zeer fijne pasvorm dan raden wij de Adidas Gebitsbeschermer OPRO Platinum Rood/zwart/wit Senior aan. Dit is de perfecte protectie voor je gebit met ook nog eens een schitterend uiterlijk. Tijdens het op maak maken van dit bitje wordt de binnenkant zacht waardoor je tanden precies goed op zijn plek vallen. Hierdoor heeft de Adidas mondbeschermer een fantastische pasvorm.

Zijn er modellen voor kinderen?

Het is vaak zo dat de OPRO gebitsbeschermers in verschillende maten worden uitgevoerd. Zo kan je dus voor jouw kinderen dezelfde gebitsbeschermers vinden als je zelf draagt. Die zijn dan ook op dezelfde wijze uitgevoerd en er wordt gebruikgemaakt van dezelfde technieken. Je kunt voor een goede simpel bitje gaan, zoals de UFC Gebitsbeschermer OPRO Bronze of kies je voor de OPRO gebitsbeschermer self-fit in leuke kleurencombinaties.

Hoelang doe je met een gebitsbeschermer?

Wanneer je kiest voor de bescherming van OPRO, dan weet je in ieder geval dat de kwaliteit hoog is. In dat opzicht kan je er dus zeker van zijn dat je er ook over langere periode mee kan trainen. Doordat ze ook worden uitgevoerd met een coating die bacterievorming tegengaat, hoef je ook over de hygiëne geen enkele zorg te hebben. Daardoor kan je er dus op een goede manier keer op keer mee trainen. Dankzij de samenwerking met grote merken en de flitsende designs dragen veel sporters met plezier een OPRO bitje.

Kom je er niet helemaal uit, heb je vragen, opmerkingen of wil je ons gewoon bedanken, dan kun je altijd even hier bij de veelgestelde vragen kijken, onze klantenservice bellen via 085 888 1015 (ma-vr 10.00-17.00), het contactformulier invullen, ons mailen via info@fightplaza.nl of gewoon een whatsapp sturen.

Wij helpen jou graag!!!

Dit bericht is gepost in Merken. Bookmark de link.
Wij gebruiken cookies om het winkelen bij Fightplaza gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies.