Volledige uitrusting van Venum kopen?

Wanneer je jouw (kick)bokstraining of MMA-training op het hoogste niveau wilt doen, dan heb je daar ook de juiste equipment voor nodig. Kies je voor kleding en beschermingsmiddelen van dit merk? Dan kan je er zeker van zijn dat je veilig aan de slag kan in de boksschool. Je hebt alle mogelijkheden om alle benodigde materialen te kiezen.

Wat heb je allemaal nodig?

Om een goede bokstraining te doen, is het natuurlijk belangrijk dat je je materiaal goed op orde hebt. Dat gaat dan niet alleen om je (kick)bokshandschoenen en je kleding. Het gaat er zeker ook om dat je beschermingsmiddelen zoals een gebitsbeschermer en bandages op orde hebt. Al deze materialen zijn in het assortiment van Venum te vinden. Daardoor kan je dus in één keer alles compleet hebben.

Welke materialen zijn belangrijk?

Wanneer je goed aan de slag wilt gaan in de sportschool, wat heb je dan in ieder geval nodig? Wij adviseren dan alvast deze materialen te gebruiken.

Venum (Kick)Bokshandschoenen

Elke bokser of kickbokser heeft natuurlijk altijd (kick)bokshandschoenen nodig. Venum heeft met de slangenkop als belangrijkste kenmerk een fantastische collectie (kick)bokshandschoenen. Een voorbeeld hiervan is de Elite serie, (kick)bokshandschoenen gemaakt van hoogwaardig kunstleder.  Deze handschoenen van Venum hebben een geweldige prijs/kwaliteit verhouding. De Elite handschoenen zijn ook perfect te combineren met de beschermingsmiddelen van Venum, zoals een hoofdbeschermer en scheenbeschermers. Wil je toch gaan voor de beste kwaliteit (kick)bokshandschoenen? Dan zijn de Giant (kick)bokshandschoenen een echte aanrader. Zeer duurzame handschoenen gemaakt van echt leder en extra gestikte naden.

Venum Kontact Bandage Zwart

De perfecte bescherming tijdens het sparren is essentieel. Daarom zijn boksbandages van grote waarde. Ze geven je handen en polsen extra bescherming. De Venum bandages zijn te krijgen in twee lengtes, 250 CM en 450 CM. Voor dames, kinderen en kleine herenhanden wordt vaak 250 CM gebruikt en voor mannen met normale of grote handen wordt de 450 CM aangeraden.

Wat heeft Venum nog meer te bieden?

Deze fabrikant heeft eigenlijk alles in het assortiment wat je nodig hebt om goed te kunnen trainen. Van handschoenen tot kleding is er alles te vinden om een goede (kick)bokstraining of MMA-training af te werken. Je kunt dus geheel in stijl de boksschool betreden en ook nog optimaal beschermd zijn.

Biedt Venum ook trainingsequipment?

Wil je een bokszak kopen? Dan kan je die ook vinden in het assortiment van Venum. Zoals je ook allerlei andere interessante materialen kan vinden waarmee je elk soort training kunt doen. Heb je een bepaald schema te volgen, met daarin specifieke oefeningen? Dan kan je er zeker van zijn dat deze fabrikant de materialen biedt om die drills mee te doen.

Aandacht voor de kwaliteit

Venum staat als fabrikant vooral bekend om het bieden van kwaliteit. Het gaat dan niet alleen om de optimale bescherming van bijvoorbeeld het gebit, de handen en de polsen. Het is ook zo dat je alle items gemakkelijk kunt wassen en opbergen, bijvoorbeeld in speciale opbergdoosjes. Daardoor blijven ze ook in veel betere staat. Je kunt op die manier dus over een langere periode elke keer opnieuw een goede bokstraining doen.

Hoe kies ik mijn materiaal?

Venum heeft van elk item meerdere varianten in het assortiment opgenomen. De verschillen zijn niet te vinden op het gebied van kwaliteit. Vaak gaat het om de uitvoering die net even anders is. Je kijkt dus vooral naar de juiste maat. Daarnaast kan je dan bijvoorbeeld kijken naar de kleuren waarin de gebitsbeschermer of de kledingstukken zijn uitgevoerd. Zo zie je er ook altijd stijlvol uit.

Tot welke leeftijd zijn kindermaten geschikt?

Gebruik je de gebitsbeschermers en andere materialen van Venum voor kinderen? Dan is het belangrijk om te beseffen dat deze geschikt zijn voor kinderen onder 12 jaar. Daarna is het beter om voor de volwassen maten te kiezen zodat deze goed passend zijn.

Kom je er niet helemaal uit, heb je vragen, opmerkingen of wil je ons gewoon bedanken, dan kun je altijd even hier bij de veelgestelde vragen kijken, onze klantenservice bellen via 085 888 1015 (ma-vr 10.00-17.00), het contactformulier invullen, ons mailen via info@fightplaza.nl of gewoon een whatsapp sturen.

Wij helpen jou graag!!!

Dit bericht is gepost in Merken. Bookmark de link.