Toont alle 21 resultaten

Bokszakhandschoenen


Blessures voorkomen? Zakhandschoenen zijn perfect om te gebruiken op een bokszak, boksbal, bokspaal en trap- en stootkussen. Je vindt ze hier allemaal. Meer info >>


Topkeus
37,90
Topkeus
Topkeus
83,90
34,90
Topkeus

Bokszakhandschoenen kopen?

Voorkom blessures, meer gevoel, goed letten op je techniek, je dure kickbokshandschoenen rust geven. Allemaal redenen om zakhandschoenen te gebruiken op een bokszak en bokspaal. Bokszak handschoenen zijn verkrijgbaar in vele soorten, maten en merken. Maar allemaal hebben ze een minder dikke padding dan kickbokshandschoenen om beter te kunnen voelen wat je doet. In tegenstelling tot kickbokshandschoenen is de maatvoering bij zakhandschoenen gewoon van XS tot XL, dus het gaat hierbij niet om ounces (gewicht). Je vind bij elke handschoen in de beschrijving duidelijk advies over welke maat voor jou het beste is. Ook geven wij de plus- en minpunten bij iedere handschoen om het voor jou nog makkelijker te maken.

Bokszakhandschoenen merken

- Adidas
- Everlast
- Booster
- King
- Twins
- Venum
- Joya
- RAM fighting gear
- Queen
- Tuf wear
- Boxeur de rues
- Lonsdale

Train jij vaak, ben je wat meer ervaren of wil je gewoon voor beide soorten trainingen handschoenen hebben dan raden we je echt aan om speciale handschoenen voor de bokzak te gebruiken.

Kom je er niet helemaal uit, heb je vragen, opmerkingen of wil je ons gewoon bedanken, dan kun je altijd even hier bij de veelgestelde vragen kijken, onze klantenservice bellen via 085 888 1015 (ma-vr 10.00-17.00), het contactformulier invullen, ons mailen via info@fightplaza.nl of gewoon een whatsapp sturen.

Wij helpen jou graag!!!

Wij gebruiken cookies om het winkelen bij Fightplaza gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies.