Toont alle 12 resultaten

Dummies / Bokspoppen

Een boksdummy of bokspop is de ideale trainingspartner. Zowel voor de beginnende als gevorderde vechter. Makkelijk te verplaatsen en geen gaten in de muur of het plafond. Perfect voor thuis en in de sportschool. Je vindt ze hier… Meer info >>

Actie
Oorspronkelijke prijs was: €449,00.Huidige prijs is: €399,00.
Actie
Oorspronkelijke prijs was: €499,00.Huidige prijs is: €429,00.
Actie
Oorspronkelijke prijs was: €399,90.Huidige prijs is: €369,00.
Actie
Pre-order nu voor 29-7
Oorspronkelijke prijs was: €549,00.Huidige prijs is: €449,00.
Pre-order nu voor 29-7
Uitverkocht
429,00
Uitverkocht
Uitverkocht
Uitverkocht
449,00
Actie
Uitverkocht
Oorspronkelijke prijs was: €325,00.Huidige prijs is: €299,00.
Uitverkocht

Kiezen voor een bokspop/boksdummy

Eigenlijk is er maar één soort staande bokszak de ultieme realistische beleving, een boksdummy of bokspop. BOB, een staande bokspaal met een stootgedeelte in de vorm van een mensenlichaam. Veel echter wordt het niet. Dankzij het rubber voelt het zeer realistisch aan. Het menselijk lichaam zorgt ervoor dat je gericht kunt trainen op de vitale delen van het lichaam. De voet van de dummy kun je vullen met zand of grind voor optimale stabiliteit. De bokspop is niet omver te krijgen. Een bokspop is ideaal voor thuisgebruik. Je hoeft geen gaten te boren in je plafond. Je kunt de dummy pakken wanneer je hem nodig hebt en na gebruik zet je hem weer aan de kant. Dus geen sta in de weg in het midden van de kamer. Ook in de sportschool zijn de dummies perfect te gebruiken. Met een bokspop of boksdummy heb je de perfecte tegenstander en sparringspartner, perfect voor boksen en kickboksen. Sparren tegen een mens zonder dat je weerstand krijgt, dat is ook wel eens prettig toch?

Een BOB bokspop kopen, maar welke?

Neem bijvoorbeeld de RAM Bob XL Boksdummy Bokspop en de RAM Big Bob XL Bokspaal Dummy Bokspop, deze boksdummy's zijn van zeer hoge kwaliteit en vergeleken met de andere merken zeer scherp geprijsd. De BIG BOB XL heeft net een groter stootgedeelte dan de BOB XL. Op dit moment zijn de RAM fighting gear bokspoppen de meest verkochte. Het Nederlandse merk RAM is zeer gespecialiseerd op dit gebied en heeft ook het ruimste assortiment. RAM fighting gear staat bekend om hun zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Wil je een RAM bokspop eens in actie zien en zo een gerichtere keuze maken, check dan het RAM fighting gear Youtube kanaal HIER.

Kom je er niet helemaal uit, heb je vragen, opmerkingen of wil je ons gewoon bedanken, dan kun je altijd even hier bij de veelgestelde vragen kijken, onze klantenservice bellen via 085 888 1015 (ma-vr 10.00-17.00), het contactformulier invullen, ons mailen via info@fightplaza.nl of gewoon een whatsapp sturen.

Wij helpen jou graag!!!