Toont alle 17 resultaten

Trainingspakken / Joggingspakken voor kinderen

Draag een trainingspak of jogginspak tijdens het sporten of heerlijk in je vrije tijd. Fightplaza heeft ze in allerlei gave kleuren, voor heren, dames en kinderen.Meer info >>


Sportswear of streetwear?

Dat verschil is bijna niet meer te zien. Trainingspakken en joggingspakken worden vandaag de dag beide gebruikt als sportkleding en als vrijetijdskleding. Een lekker zittende trainingsbroek tijdens het wandelen of in je joggingspak naar de winkel, het kan allemaal, er leuk uitzien met comfort, wie wil dat nou niet.

Een trainingspak kopen?

Een trainingspak is een set sportkleding bestaande uit een broek en een jasje. Ze zijn oa. gemaakt van nylon of polyester. Met deze lichtdragende materialen kun je vrij bewegen en ze absorberen en drijven vocht af. Ideaal om in te sporten dus. Voorheen was een trainingspak echt bedoeld om in te trainen. Sinds de jaren 90 werden trainingspakken de hele dag door en door veel jongeren, met name gabbers, gedragen. De merken Australian en Cavello waren een grote hit, een paar honder gulden uitgeven aan een gekleurde trainingspak. Men leek wel gek toen de tijd. Die hype is wel voorbij maar een trainingspak wordt nog steeds niet alleen gedragen tijdens het sporten maar ook in de vrije tijd.

Een joggingspak kopen?

Een joggingspak was bedoeld, je raadt het al, om in te joggen / hardlopen. Er werd al snel ontdekt dat een joggingsbroek of trui wel erg relaxt zit en niet alleen tijdens het sporten. Joggingspakken worden ontzettend veel gedragen buiten het sporten om, tijdens het wandelen of tijdens het winkelen. Er zijn er ook genoeg mensen die niets anders meer dragen dan een joggingsbroek of trui / hoodie, tot grote frustratie van hun partner of ouders. Een hoodie is een trui met cappuchon, deze werden voorheen joggingstruien genoemd, kun je tegenwoordig van elk merk vinden en ook in elke kledingkast.

Een trainingspak of joggingspak voor heren

Er zijn denk ik weinig die geen deel van een heren trainingspak of heren joggingspak in hun kast hebben hangen, een trainingsbroek of hoodie hoort tot elke garderobe. Daar zijn nog wel eens discussies over, draag nou eens een nette trui of spijkerbroek, wordt er dan gezegd. Iedereen moet dragen waar hij of zij zich het lekkerst invoelt, en trainingspakken en joggingspakken zitten nou eenmaal super relaxt.

Een trainingspak of joggingpak voor dames

Niet alleen mannen dragen een trainingspak of joggingspak, ook dames trainingspakken en dames joggingspakken kom je overal op straat tegen. Jurken en hakken zijn leuk maar er is niets fijners dan een zacht lekker zittend trainingspak of joggingpak. Een stoere dames joggingsbroek, knalroze oversided hoodie of een nette zwarte trui, het is allemaal niet meer weg te denken uit het straatbeeld.

Een trainingspak of joggingspak voor kinderen

Een kind heeft het liefst prettig zittende kleren aan waarin ze vrij kunnen bewegen. De meeste ouders zien hun kind graag in een spijkerbroek en een leuk shirt maar de meeste kinderen prefereren een kinder joggingsbroek, kinder trainingsbroek of kinder hoodie. De nodige discussies onstaan thuis als er naar een verjaardag een joggingbroek gedragen wordt door hun kind, graag iets netters aandoen vandaag wordt er dan gezegd. Het kind sjokt boos naar boven en komt terug in zijn of haar nette en veel te strakke kleren. Eigenlijk begrijpen we het allemaal wel, wie wil er nou niet elke dag een trainingspak of joggingspak aan?

Kom je er niet helemaal uit, heb je vragen, opmerkingen of wil je ons gewoon bedanken, dan kun je altijd even hier bij de veelgestelde vragen kijken, onze klantenservice bellen via 085 888 1015 (ma-vr 10.00-17.00), het contactformulier invullen, ons mailen via info@fightplaza.nl of gewoon een whatsapp sturen.

Wij helpen jou graag!!!