Gratis verzending boven €75,-*

100 dagen retourrecht

Achteraf betalen

100 dagen retourrecht

Gratis verzending boven €75,-*

Achteraf betalen

Resultaat 1–24 van de 159 resultaten wordt getoond

Bokspaal, staande bokszakken, bokszakken, boksballen, dummys

Een bokszak, bokspaal of boksbal is ideaal voor thuis of in de sportschool. Bij Fightplaza kun je bokszakken en boksballen vinden in alle soorten en maten. Een standaard hangende bokszak, een staande bokspaal, een speedball, een double end ball en nog veel meer. Vergeet ook niet om bevestigingsmateriaal mee te bestellen. Verder lezen >>>

Actie
224,95
239,95
289,95
Actie
Tip
112,95142,95
Actie
Actie
Tip
114,95144,95
99,95169,95
227,95
227,95
Pre-order nu voor half november
Uitverkocht
399,95
Actie
Uitverkocht
Actie
Uitverkocht

Bokszak kopen. Maar welke?

Voordat je een bokszak of boksbal wilt kopen moet je voor jezelf nagaan waar je het precies voor wilt gaan gebruiken. Wil je hoog en laag trappen en je stoten trainen, dan is een hangende bokszak of een staande bokspaal goed voor jou. Uiteraard is het niet zo gemakkelijk en zijn er natuurlijk ook nog verschillende maten in een bokszak. Bij elke bokszak kun je de vraag "welke maat bokszak heb ik nodig" vinden met een uitleg. Wil je je trappen en stoten gericht trainen dan kun je kiezen voor een boxbal of bokspaal met scoring zones. Wil jij je meer op je coördinatie en snelheid focussen dan is een speedball of een double end ball meer iets voor jou. Voor het trainen van de uppercut zijn er ook speciale uppercut bokszakken ontwikkeld. Bij een bokszak moet je wel boren in je muur of plafond. Heb je dat liever niet, dan is misschien een staande bokspaal of een dummy / bokspop iets voor jou, zeer stevig en stabiel. Deze hebben een voet die je vult met zand of grind, en kun je zeer eenvoudig verplaatsen.

Dames bokszakken en kinder bokszakken

Je kan natuurlijk op zoek zijn naar een bokszak speciaal voor dames of speciaal voor kinderen. Fightplaza heeft buiten de vaak standaard zwarte bokszakken ook roze bokszakken en kinder boszakken.

Merken bokszakken

- Adidas bokszak
- Everlast bokszak
- Lonsdale bokszak
- Venum bokszak
- RAM figting gear bokszak en bokspaal
- Sportief bokszak.

Bokszak bevestigingsmateriaal

Aan alleen een bokszak heb je niet genoeg. De ketting wordt altijd meegeleverd bij de hangende bokszakken. Een muursteun of plafondbeugel daarentegen waaraan je de bokszak / boksbal ophangt zul je los moeten bestellen. Naast dit ophangsysteem kun je ook nog een swivel of veer gebruiken.

Kom je er toch niet helemaal uit, heb je vragen, opmerkingen of wil je ons gewoon bedanken ?, dan kun je altijd even hier bij de veelgestelde vragen kijken, onze klantenservice bellen via 085 888 1015 (ma-vr 10.00-17.00), het contactformulier invullen, ons mailen via info@fightplaza.nl of gewoon een whatsapp sturen.

Wij helpen jou graag!!!

Hé sportieveling, als je onze site gebruikt krijg je van ons cookies. Klik op OK als je dat goed vindt.