Toont alle 24 resultaten

Binnenhandschoenen voor kickboksen / boksen

Jij wilt toch blessurevrij blijven en fris voor de dag komen? Binnenhandschoenen zorgen voor extra bescherming van je handen en verlengen de levensduur van je bokshandschoenen doordat deze lekker fris blijven. Meer info >>

Topkeus
Topkeus
22,90
Topkeus

Binnenhandschoenen voor boksen kopen. Waarom?

Een stuk hygiënischer dan met je blote handen in de handschoenen, zeker als je op je sportschool ook wel eens hun handschoenen gebruikt. De binnenhandschoenen doe je in de wasmachine en ze zijn daarna weer als nieuw. Je eigen bokshandschoenen gaan ook langer mee door ze te gebruiken met binnenhandschoenen. De boks binnenhandschoen neemt het zweet op, je bokshandschoenen krijgen geen nare geur, en dat verlengt de levensduur weer.

Kickboks / Boks binnenhandschoenen geven bescherming

Ook hebben je knokkels minder te verduren als je binnenhandschoenen gebruikt tijdens het beoefenen van een vechtsport. Er zijn verschillende soorten binnenhandschoenen. De RAM inner glove gel binnenhandschoen heeft een bandage bij de pols, waarbij deze binnenhandschoenen gelijk ook bescherming geven aan de pols. Ook bij de knokkels is gel toegevoegd voor nog meer bescherming. Adidas heeft ook een ruim assortiment aan binnenhandschoenen voor kickboksen.

Wil je zo lang mogelijk van je bokshandschoenen genieten vergeet dan niet binnenhandschoenen te bestellen.

Kom je er niet helemaal uit, heb je vragen, opmerkingen of wil je ons gewoon bedanken, dan kun je altijd even hier bij de veelgestelde vragen kijken, onze klantenservice bellen via 085 888 1015 (ma-vr 10.00-17.00), het contactformulier invullen, ons mailen via info@fightplaza.nl of gewoon een whatsapp sturen.

Wij helpen jou graag!!!

Wij gebruiken cookies om het winkelen bij Fightplaza gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies.