Toont alle 4 resultaten

Compressie shirts / rashguards voor dames

Dankzij de strakke pasvorm van een compressie shirt / rashguard verminder je de kans op blessures tijdens het beoefenen van een MMA sport zoals Jiu Jitsu, worstelen en karate. Je vindt ze hier… Meer info >>


Een compressie shirt voor dames kopen?

De meeste MMA vechters dragen een MMA rashguard of een MMA compressie shirt. Een gewoon t-shirt kan in de weg gaan zitten, vooral omdat je met MMA ook op de grond mag vechten, een strak shirt is dan prettig. Een long sleeve MMA rashguard/shirt is aan te raden zodat je armen niet beschadigd raken tijdens het grondwerk. Een MMA rashguard is zo gemaakt om de huid te beschermen tegen wrijving, waardoor je uitslag (rash) zou kunnen krijgen. Vandaar ook de naam rashguard. Dankzij de strakke pasvorm worde de spieren ook goed warmgehouden waardoor je weer minder kans op blessures hebt. Tijdens het kickboksen worden de rashguards tegenwoordig ook veel gebruikt vanwege de strakke pasvorm.

Een aantal merken van compressie shirts zijn:

- Booster
- Venum
- Adidas
- RAM fighting gear
- Joya

Kom je er niet helemaal uit, heb je vragen, opmerkingen of wil je ons gewoon bedanken, dan kun je altijd even hier bij de veelgestelde vragen kijken, onze klantenservice bellen via 085 888 1015 (ma-vr 10.00-17.00), het contactformulier invullen, ons mailen via info@fightplaza.nl of gewoon een whatsapp sturen.

Wij helpen jou graag!!!