Toont alle 8 resultaten

Waterpro punchbag, aquabag, watergevulde bokszak

Een boksbal of bokszak die je zelf makkelijk kunt vullen met water. De aquabags vangen jouw stoten perfect op. Probeer het zelf…. Meer info >>

Topkeus
v.a. 84,90
Actie
v.a. 109,90 v.a. 88,00
Nieuw
Actie
v.a. 109,90 v.a. 88,00
Actie
Nieuw
Uitverkocht
Oorspronkelijke prijs was: €154,95.Huidige prijs is: €139,90.
Actie
Uitverkocht
v.a. 109,90 v.a. 88,00

Aquabag, waterpro punchbag kopen?

Wat heb je nu meer nodig om te beginnen dan een paar bokshandschoenen en Aquabag boksbal? Een boksbal die je gemakkelijk kunt vullen met water om direct aan de slag te gaan met je trainingen. Dat is nog eens de ideale manier om een begin te maken met je trainingen. Wanneer je kiest voor de Aquabag heb je ook nog eens verschillende opties om voor te gaan. Een boksbal die je zelf kunt vullen met water. Klink misschien wat vreemd maar er zijn aardig wat voordelen hiervan.

Hoe werkt de Aquabag, Waterpro boksbal?

Werken met de Aquabag gaat heel gemakkelijk. Je vult de bal met water en bevestigt deze met de juiste bevestigingsmaterialen. Daardoor kan je bijvoorbeeld ook in hoogte variëren en gebruiken in verschillende soorten trainingen. Wil je een boksbal kopen? Dan is het wel goed om ook naar andere kenmerken te kijken. Zo zijn er ook verschillende soorten Aquabags waaruit je kunt kiezen.

Welke keuzes heb je?

Als het gaat om een aquabag, welke modellen zouden wij dan gebruiken? Om je een goed idee te geven van de beste opties, zijn dit onze toppers.

Waterpro Punchbag Premium Blauw/Grijs

De Waterpro Punchbag boksbal is gemaakt van kunststof. In combinatie met de vulling met water zijn daardoor de stoten en trappen goed te absorberen. Daardoor kan je blijven trainen, zonder dat je last krijgt van je handen of benen. Deze aqua bags zijn verkrijgbaar in 3 maten en naast grijs ook in de kleuren zwart en rood. Deze watergevulde boksballen hebben een fantastische prijs/kwaliteit verhouding.

Booster Aqua Punchingbag

Deze water boksbal van Booster is zo goed als hetzelfde als de water pro punchbags hiervoor genoemd. Verkrijgbaar in het zwart en in 3 maten, S, M en L.

Super Pro water air bokszak

Deze water air bokszakken zien er misschien hetzelfde uit als de gewone / traditionele bokszakken, maar het verschil zit hem in de vulling. De bokszakken zijn gemaakt om eenvoudig te vullen met water en lucht, dit verdeelt de druk gelijkmatig over de bokszak en zorgt dat je de hardheid kunt aanpassen zodat de stoten en trappen worden geabsorbeerd zoals jij dat fijn vindt. Dus ook deze watergevulde bokszak maakt jouw training realistischer en veiliger, dankzij het water komt er minder druk op je gewrichten en dus heb je minder kans op blessures. Met deze bokszak kun je ook prettig buiten trainen, het materiaal is weerbestendig en schimmelt dus niet. De Super Pro water air bokszak is er in het blauw en zwart en is verkrijgbaar in twee lengtes, 100 cm en 150 cm.

Is de water gevulde bokszak / boksbal ook voor thuis?

Je kunt alle bokszakken en boksballen thuis gebruiken. De vraag is meer of je er de ruimte voor hebt of dat je gewoon liever naar de sportschool gaat. De water air bokszak en water pro boksbal kan je ook gemakkelijk thuis ophangen. Een water gevulde bokszak is echter nog ruimer te gebruiken. Je kunt er bijvoorbeeld ook buiten mee trainen. Dit is een flink verschil met de andere soorten bokszakken. De zak of bal gaat niet schimmelen dus je kunt heerlijk trainen in de buitenlucht.

Gemaakt van sterke materialen

De Aquabags van de verschillende fabrikanten hebben wel ook een belangrijke overeenkomst Ze zijn namelijk allemaal gemaakt van duurzame en sterke materialen. Wanneer je de boksbal koopt, dan kan je er dus ook zeker van zijn dat je er lange tijd mee kunt trainen. De zak zal niet snel slijten. Ook is het zo dat bijvoorbeeld uitscheuren en dergelijke problemen niet zullen optreden. Zo blijft de bokszak in topconditie om jou in topconditie te krijgen.

Is de Aquabag ook voor kinderen?

Voor kinderen is een gewone bokszak vaak te hard. Dan is een water gevulde bokszak of boksbal echt een uitkomst. Dankzij het water voelt de bokszak veel vriendelijker en realistischer aan. Hierdoor is de kans op blessures veel minder groot. 

Wat heb je verder nodig?

Wanneer je goede bokshandschoenen hebt en je hebt een boksbal, dan ben je eigenlijk al klaar om te trainen. Wel is het slim om ook de goede kleding en beschermingsmaterialen erbij te gebruiken. Dit maakt je training beter.

Kom je er niet helemaal uit, heb je vragen, opmerkingen of wil je ons gewoon bedanken, dan kun je altijd even hier bij de veelgestelde vragen kijken, onze klantenservice bellen via 085 888 1015 (ma-vr 10.00-17.00), het contactformulier invullen, ons mailen via info@fightplaza.nl of gewoon een whatsapp sturen.

Wij helpen jou graag!!!