Resultaat 1–24 van de 175 resultaten wordt getoond

(Kick)bokshandschoenen voor kinderen

Zit je kind op boksen? Bescherm de kinderhanden met goede kinder (kick)bokshandschoenen. Je vindt ze in allerlei kleuren en prints…Meer info >>

Onze keuze
Onze keuze
Onze keuze
Onze keuze
Nieuw
Nieuw
Nieuw
Nieuw
v.a. 39,99

(Kick)Bokshandschoenen voor kinderen kopen. Maar welke?

Als je kind aan boksen doet is het belangrijk dat hij of zij de juiste bokshandschoenen draagt. Er zijn zoveel soorten kinder (Kick)Bokshandschoenen dat je door de bomen het bos niet meer kunt zien. De grootste verschillen zitten in het materiaal waar de bokshandschoen van gemaakt is, de padding die je handen beschermen, en de afwerking. Maar ook zeker het merk heeft een behoorlijke invloed op de prijs. Duurder is niet altijd beter.

Kinder (Kick)Bokshandschoenen

Onder de jeugd wordt boksen ook steeds bekender. Booster, Adidas en Super Pro hebben hier goed op ingespeeld en hebben een zeer breed assortiment kinder bokshandschoenen voor de allerkleinsten vechters onder ons. 

Kom je er niet helemaal uit, heb je vragen, opmerkingen of wil je ons gewoon bedanken, dan kun je altijd even hier bij de veelgestelde vragen kijken, onze klantenservice bellen via 085 888 1015 (ma-vr 10.00-17.00), het contactformulier invullen, ons mailen via info@fightplaza.nl of gewoon een whatsapp sturen.

Wij helpen jou graag!!!

Wij gebruiken cookies om het winkelen bij Fightplaza gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies.