Resultaat 1–24 van de 65 resultaten wordt getoond

Bitjes / Mondbeschermers voor kinderen

Wees zuinig op het gebit van kinderen. Een boksbitje kids beschermt de tanden tijdens het sparren en tijdens een bokswedstrijd. Je vindt ze hier… Meer info >>

26,90

Een boksbitje of mondbeschermer voor kinderen kopen?

Een boksbitje kids beschermt natuurlijk je tanden, maar het werkt ook schokdempend. Het bitje vangt de stoten op waardoor je kaak niet vol geraakt word en dus bespaard blijft. Voor andere sporten waar je een mondbeschermer voor nodig hebt kun je deze bitjes / gebitsbeschermers ook gebruiken, zoals hockey of rugby. Opro heeft in samenwerking met UFC fantastische bitjes op de markt gebracht. Dankzij de ervaring van UFC hebben deze OPRO bitjes / mondbeschermers niet alleen een mooi uiterlijk, maar geven ze de beste bescherming die jij nodig hebt. Wil je dat je kind zo lang mogelijk van het boksen geniet bescherm zijn of haar gebit dan optimaal en koop een bitje / mondbeschermer voor kinderen.

Kom je er niet helemaal uit, heb je vragen, opmerkingen of wil je ons gewoon bedanken, dan kun je altijd even hier bij de veelgestelde vragen kijken, onze klantenservice bellen via 085 888 1015 (ma-vr 10.00-17.00), het contactformulier invullen, ons mailen via info@fightplaza.nl of gewoon een whatsapp sturen.

Wij helpen jou graag!!!