Resultaat 1–24 van de 82 resultaten wordt getoond

Bandages / Binnenhandschoenen

Jij wilt toch ook geen blessures aan je handen en polsen tijdens het (kick)boksen? Bescherm je handen door het dragen van boksbandages of binnenhandschoenen onder je (kick)bokshandschoenen. Meer info >>

Topkeus
Topkeus
22,90
Topkeus

Boksbandages of binnenhandschoenen kopen?

Dat je een blessure aan je hand of pols krijgt is bij het uitoefenen van een vechtsport natuurlijk altijd aanwezig. Onder je bokshandschoenen raden we aan om bandages of binnenhandschoenen met bandages te dragen. Dit beschermt je handen nog meer en geeft je pols extra steun. Nog een voordeel is dat het de levensduur verlengt van je bokshandschoenen doordat het zweet niet rechtstreeks in je handschoenen terecht komt. Ook wat betreft nare luchtjes in je handschoenen worden op deze manier voorkomen. Gooi de bandages of binnenhandschoenen in de wasmachine en ze zijn weer als nieuw.

Waarom boksbandages gebruiken?

De beste manier om je hand en pols te beschermen tijdens het boksen is om een bandage te gebruiken. Door een boksbandage te gebruiken bescherm je de kleine botjes en pezen in je hand en pols.Het enige nadeel is dat het inwikkelen wel wat tijd kost, vooral wanneer je ze voor de eerste keren gebruikt. Bij elk productpagina van de bandages staat bij de omschrijving beschreven hoe je ze het makkelijkste aan kunt brengen.

Welke lengte boksbandage heb ik nodig?

Boksbandages zijn er vaak in twee maten. 250cm wordt voor kinderen en dames geadviseerd. Grote dameshanden en heren worden geadviseerd de boksbandages van 450cm te gebruiken.

Waarom binnenhandschoenen voor het boksen gebruiken?

Het voordeel van een binnenhandschoen is dat je deze een stuk makkelijker aandoet dan bandages. Er zijn verschillende soorten binnenhandschoenen. Sommige boks binnenhandschoenen hebben een verdikking, vaak gel, op de knokkels voor extra bescherming. Je hebt ook binnenhandschoenen voor boksen met een bandage eraan. Deze bandages zijn wel een stuk korter dan de losse lange bandage en geven hierdoor minder steun.

Verschillende merken van boksbandages en binnenhandschoenen:

- Adidas
- Everlast
- Booster
- King
- Twins 
- Venum 
- Joya
- Queen
- RAM fighting gear

Kom je er niet helemaal uit, heb je vragen, opmerkingen of wil je ons gewoon bedanken, dan kun je altijd even hier bij de veelgestelde vragen kijken, onze klantenservice bellen via 085 888 1015 (ma-vr 10.00-17.00), het contactformulier invullen, ons mailen via info@fightplaza.nl of gewoon een whatsapp sturen.

Wij helpen jou graag!!!