De meestgestelde vragen (en ook antwoorden 😉 ) over kickboks scheenbeschermers op een rij. Alle vragen die wij konden bedenken en die bezoekers ons hebben gesteld over kickboks scheenbeschermers zijn hier te vinden. Uiteraard kun je ook gelijk alle kickboks scheenbeschermers bekijken.

Wat kosten kickboks scheenbeschermers?

De prijs van kickboks scheenbeschermers ligt tussen de 20 en 130 euro. Het verschil in prijs zit o.a. in het materiaal, de afwerking, de padding en het merk.

Waarom zit er zoveel prijsverschil tussen de verschillende kickboksscheenbeschermers?

Ze kunnen gemaakt zijn van kunstleder/PU of echt leer. Scheenbeschermers gemaakt van echt leer en beter kunstleder zijn duurzamer, deze gaan dus langer mee. Een ander belangrijk aspect is de padding van de scheenbeschermers. Duurdere scheenbeschermers hebben meer en betere padding, deze geven dus meer bescherming.

Welke maat kickboksscheenbeschermers heb ik nodig?

Bij de productbeschrijving bij het product kun je de juiste maattabel vinden.
Als uitgangspunt kun je onderstaande aanhouden wat is gebaseerd op lichaamslengte. Uiteraard zitten er per model en merk soms kleine verschillen in de maatvoering.

Maattabel kickboks scheenbeschermers:

XXS : kleiner dan 140 CM
XS : 140 CM – 150 CM
S : 150 CM – 160 CM
M : 160 CM – 175 CM
L : 175 CM – 185 CM
XL : 185 CM – 195 CM
XXL : groter dan 195 CM

Hoe meet je de lengte van je schenen op?

Bij sommige merken staat een maattabel van scheenbeschermers gebaseerd op de lengte van je schenen. Meet de lengte op vanaf het punt net onder de knie tot net aan boven de enkel.