De meestgestelde vragen (en ook antwoorden 😉 ) over kickboks scheenbeschermers op een rij. Alle vragen die wij konden bedenken en die bezoekers ons hebben gesteld over kickboks scheenbeschermers zijn hier te vinden. Uiteraard kun je ook gelijk alle kickboks scheenbeschermers bekijken.

Wat kosten kickboks scheenbeschermers?

De prijs van kickboks scheenbeschermers ligt tussen de 20 en 130 euro. Het verschil in prijs zit o.a. in het materiaal, de afwerking, de padding en het merk.

Waarom zit er zoveel prijsverschil tussen de verschillende kickboksscheenbeschermers?

Ze kunnen gemaakt zijn van kunstleder/PU of echt leer. Scheenbeschermers gemaakt van echt leer en beter kunstleder zijn duurzamer, deze gaan dus langer mee. Een ander belangrijk aspect is de padding van de scheenbeschermers. Duurdere scheenbeschermers hebben meer en betere padding, deze geven dus meer bescherming.

Welke maat kickboksscheenbeschermers heb ik nodig?

Bij de productbeschrijving bij het product kun je de juiste maattabel vinden.
Als uitgangspunt kun je onderstaande aanhouden wat is gebaseerd op lichaamslengte. Uiteraard zitten er per model en merk soms kleine verschillen in de maatvoering.

Maattabel kickboks scheenbeschermers:

XXS : kleiner dan 140 CM
XS : 140 CM – 150 CM
S : 150 CM – 160 CM
M : 160 CM – 175 CM
L : 175 CM – 185 CM
XL : 185 CM – 195 CM
XXL : groter dan 195 CM

Hoe meet je de lengte van je schenen op?

Bij sommige merken staat een maattabel van scheenbeschermers gebaseerd op de lengte van je schenen. Meet de lengte op vanaf het punt net onder de knie tot net aan boven de enkel.

Wat zijn de beste scheenbeschermers voor kickboksen?

De beste scheenbeschermers zijn gemaakt van leer of hoge kwaliteit kunstleder en hebben goede vulling voor optimale bescherming. Maar niet iedereen heeft hetzelfde nodig natuurlijk. Gebruik je ze voor tijdens het sparren of voor en bokszaktraining en hoe vaak ga je de scheenbeschermers gebruiken? Onze aanbevelingen voor een goed paar kickboks scheenbeschermers vind je hier.

Kom je er niet helemaal uit, heb je vragen, opmerkingen of wil je ons gewoon bedanken, dan kun je altijd even hier bij de veelgestelde vragen kijken, onze klantenservice bellen via 085 888 1015 (ma-vr 10.00-17.00), het contactformulier invullen, ons mailen via info@fightplaza.nl of gewoon een whatsapp sturen.

Wij helpen jou graag!!!