Gratis verzending boven €75,-*

100 dagen retourrecht

Achteraf betalen

100 dagen retourrecht

Gratis verzending boven €75,-*

Achteraf betalen

Resultaat 1–24 van de 285 resultaten wordt getoond

(Kick)bokshandschoenen & Bokshandschoenen

Ben je op zoek naar (kick)bokshandschoenen of bokshandschoenen? Wij hebben een groot aanbod in alle soorten, maten en merken. Voor dames, heren, jong, oud, beginner, of gevorderd, je kunt ze hier vinden. Verder lezen >>>

Actie
tip
49,95

(Kick)Bokshandschoenen kopen. Maar welke?

Er zijn zoveel soorten (Kick)Bokshandschoenen dat je door de bomen het bos niet meer kunt zien. De grootste verschillen zitten in het materiaal waar de bokshandschoen van gemaakt is, de padding die je handen beschermen, en de afwerking. Maar ook zeker het merk heeft een behoorlijke invloed op de prijs. Duurder is niet altijd beter.

Dames (Kick)Bokshandschoenen en kinder (Kick)Bokshandschoenen

Onder de jeugd wordt boksen ook steeds bekender. Booster en Adidas hebben hier goed op ingespeeld en hebben een zeer breed assortiment kinder bokshandschoenen voor de allerkleinsten vechters onder ons. Ook voor de dames kun je bij ons schitterende roze bokszakhandschoenen vinden.

Bokshandschoen en bokszakhandschoen?

Een (kick)bokshandschoen kun je gebruiken tijdens je training op de sportschool en ook zeker voor bokszaktraining. Ben je wat meer ervaren, dan kun je toch beter voor beide trainingen aparte handschoenen gebruiken. Om te sparren (Kick)bokshandschoenen en voor bokszaktraining zakhandschoenen. Zo gaan je vaak wat duurdere bokshandschoenen ook langer mee. Er is vaak onduidelijkheid over de maat van de handschoen. De maat in (Kick)Bokshandschoenen is gebasseerd op gewicht, genoemd oz (ounce). Bij elke handschoen kun je hier informatie over vinden om het wat gemakkelijker voor je te maken. Wij raden je altijd aan bandages of binnenhandschoenen met bandage te gebruiken, zo bescherm je je handen goed tegen blessures en blijven je handschoenen frisser.

(Kick)Bokshandschoenen merken:

- Adidas
- Everlast
- Booster
- King
- Twins
- Venum
- Joya
- RAM fighting gear
- Queen
- Tuf wear
- Boxeur de rues
- Lonsdale

Kom je er toch niet helemaal uit, heb je vragen, opmerkingen of wil je ons gewoon bedanken ?, dan kun je altijd even hier bij de veelgestelde vragen kijken, onze klantenservice bellen via 085 888 1015 (ma-vr 10.00-17.00), het contactformulier invullen, ons mailen via info@fightplaza.nl of gewoon een whatsapp sturen.

Wij helpen jou graag!!!

Hé sportieveling, als je onze site gebruikt krijg je van ons cookies. Klik op OK als je dat goed vindt.