Resultaat 1–24 van de 83 resultaten wordt getoond

Vechtsport broekjes voor kinderen

Tijdens het trainen, sparren of een wedstrijd is het belangrijk dat je kind zich goed kunt bewegen. Een comfortabel broekje is daarom geen overbodige luxe. Gave vechtsport broekjes en compressiebroekjes voor kinderen vindt je hier… Meer info >>


Vechtsport broekjes voor kinderen kopen?

Het is prettig een broekje te dragen dat speciaal gemaakt voor de vechtsport die je kind beoefent. Zo weet je zeker dat hij of zij alle bewegingen goed kunt doen en het broekje niet in de weg gaat zitten.

Kickboks broekjes voor kids kopen?

Een kickboks broekje is het fijnst te dragen vor kinderen tijdens een wedstrijd of een training. De kinder kickboksbroekjes zijn gemaakt van licht materiaal waardoor je ze bijna niet voelt tijdens gebruik. De zijkanten zijn vaak voorzien van twee splits, hierdoor heb je optimale bewegingsvrijheid en zit je kickboksbroekje nooit in de weg.

MMA broekje of compressie broek kids kopen?

De meeste MMA vechters dragen een broek dat speciaal is ontworpen voor MMA. Een gewoon broekje kan in de weg gaan zitten, vooral omdat je met MMA ook op de grond mag vechten, een strakke lange broek is dan prettig. Een MMA broek is zo gemaakt om de huid te beschermen tegen wrijving, waardoor je uitslag zou kunnen krijgen. Dankzij de strakke pasvorm worde de spieren ook goed warmgehouden waardoor je weer minder kans op blessures hebt.

Een aantal merken van vechtsportbroekjes zijn:

- Booster
- Venum
- Adidas
- RAM fighting gear
- Joya
- Legend Sports

Kom je er niet helemaal uit, heb je vragen, opmerkingen of wil je ons gewoon bedanken, dan kun je altijd even hier bij de veelgestelde vragen kijken, onze klantenservice bellen via 085 888 1015 (ma-vr 10.00-17.00), het contactformulier invullen, ons mailen via info@fightplaza.nl of gewoon een whatsapp sturen.

Wij helpen jou graag!!!