Veilig betalen

Mollie

Veilig kunnen betalen is een essentiële voorwaarde voor elke klant die online aankopen wil doen. Om deze veiligheid te waarborgen, maken wij gebruik van een Payment Service Provider, zijnde Mollie. Deze Payment Service Provider maakt gebruik van de SSL technologie (Secure Socket Layer) om jouw persoonlijke informatie te beschermen tijdens het versturen van deze gegevens via internet.

Hoe kan je zelf controleren of je op een beveiligde website bent? Indien een website is beveiligd met SSL, dan zie je in de URL https:// staan (in plaats van http://) en een (meestal groen of grijs) slotje in de adresbalk van een browser. Kijk zelf maar!
betaalmogelijkheden

Betaalmogelijkheden

Zodra wij uw betaling hebben ontvangen, wordt uw bestelling verzonden. U heeft de keuze uit diverse betaalmogelijkheden. Bij de meeste betaalmogelijkheden wordt je betaling direct verwerkt, waardoor je bestelling ook gelijk door ons verwerkt wordt. Hieronder een overzicht van de mogelijkheden die wij accepteren:

 • iDeal (wordt direct verwerkt) (tip!)
 • Paypal (wordt direct verwerkt)
 • Creditcard (Mastercard/VISA) (wordt direct verwerkt)
 • Bancontact/Mistercash (wordt direct verwerkt)
 • Belfius Direct Net (wordt direct verwerkt)
 • KBC/CBC Betaalknop (wordt direct verwerkt)
 • ING Home’Pay (wordt direct verwerkt)
 • SOFORT Banking (wordt direct verwerkt)
 • Giropay (wordt direct verwerkt)
 • Apple Pay (wordt direct verwerkt)
 • Bankoverboeking (SEPA) (duurt 1-3 werkdagen)
 • Billink achteraf betalen (wordt direct verwerkt)
 • Klarna achteraf betalen (wordt direct verwerkt)

iDeal product page usp 2

Met iDEAL kunt u snel, vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet bankomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en wij worden meteen geïnformeerd dat de bestelling is betaald. Levertijd: uw bestelling wordt nog dezelfde dag door ons verwerkt. iDEAL betaling is mogelijk voor klanten van de volgende banken: ABN AMRO, ASN Bank, bunq, ING, KNAB, Rabobank, Regiobank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers.

Paypal betaalmogelijkheden 9

PayPal is een online betaalservice waarmee u kunt betalen. Maar u kan met PayPal ook online geld overmaken naar familie en vrienden, of ontvangen. PayPal heeft wereldwijd ruim 150 miljoen rekeningen. U kan betalen vanaf uw bank of giro, creditcard, of via het saldo van uw PayPal-rekening. Meer informatie over PayPal vindt u op PayPal. Eenmalig koppelt u uw bank, giro of creditcard aan een PayPal-rekening. PayPal maakt het geld direct over op de rekening van de verkoper. Daarna wordt het bedrag automatisch van uw eigen rekening afgeschreven. U hoeft dus geen geld te storten op uw PayPal-rekening. Tegoeden op de PayPal-rekening zijn probleemloos terug te storten naar uw bank. Uw financiële gegevens worden nooit meegedeeld aan de verkoper. Koper en verkoper ontvangen direct na elke betaalopdracht van PayPal een bewijs van betaling in de inbox. Wanneer goederen niet geleverd worden, dan kan PayPal bemiddelen tussen de koper en de verkoper.

Het is gratis om een PayPal-rekening te openen. Met PayPal betaalt u gratis bij vele webwinkels in binnen- en buitenland. Er zijn dus geen extra kosten aan verbonden, zoals soms wel bij andere betaalmethoden het geval is.

Voor deze betaalmethode wordt een toeslag berekend van 2% over het totaalbedrag.

Creditcard (Mastercard en VISA) betaalmogelijkheden 8

Als u bij ons wilt betalen met creditcard (Mastercard of VISA), dan kiest u in het betaalscherm voor de PayPal optie. Als u vervolgens op de knop ‘Betaal met PayPal’ klikt, komt u in een scherm waar u de mogelijkheid heeft om met Creditcard te betalen. U hoeft geen PayPal account te hebben (of aan te maken) om met creditcard te kunnen betalen. Bij het betalen per creditcard wordt er altijd gevraagd om de CSC-code. Dit zijn de laatste 3 cijfers van het nummer dat achterop uw creditcard staat. Deze code wordt gevraagd om er zeker van te zijn dat de creditcard waarmee u wilt betalen ook daadwerkelijk in uw bezit is. Uw creditcard gegevens worden nergens opgeslagen – via het betaalmenu wordt er rechtstreeks met de creditcard maatschappijen gecommuniceerd, en wordt het totaalbedrag van uw bestelling direct ten laste van uw creditcard gebracht. De creditcard gegevens komen nooit in ons bezit.

Bancontact product page usp 3

Met Bancontact kunt u, als u in het bezit bent van een Belgische rekening, online aankopen doen middels uw bankpas. Met Bancontact kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankoop bij ons afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde online bankomgeving van Bancontact. Hier geeft u aan of u wilt afrekenen door online uw kaartgegevens in te vullen of via de app. Wanneer een betaalrekening gekozen is, hoeft u alleen nog uw pin in te vullen en de betaling te autoriseren. Wanneer dit gedaan is, is de betaling gegarandeerd waardoor de bestelling direct verwerkt kan worden.

Belfius Direct Net betaalmogelijkheden 7

Via de Belfius Pay Button kunt u als klant van de Belfius bank eenvoudig online betalen in uw vertrouwde bankomgeving. Dit kan middels de kaartlezer of via de mobiele app. Betalingen worden direct verwerkt en zijn gegarandeerd wanneer voldaan.

KBC/CBC Betaalknop betaalmogelijkheden 6

Via de KBC/CBC-betaalknop kunt u als klant van de KBC/CBC bank eenvoudig online betalen in uw vertrouwde bankomgeving. Dit kan middels de kaartlezer of via de mobiele app. Betalingen worden direct verwerkt en zijn gegarandeerd wanneer voldaan.

ING Home’Pay betaalmogelijkheden 5

ING Home’Pay is een online betaalmethode ontwikkeld door ING België. Iedereen met een ING Home’Bank of Business’Bank account kan hiermee veilig, makkelijk en snel online betalen. Dit doet u in uw vertrouwde bankomgeving. Betalingen worden direct verwerkt en zijn gegarandeerd wanneer voldaan.

SOFORT Banking betaalmogelijkheden 4

SOFORT Banking is een betaalmethode die beschikbaar is in 8 Europese landen en is zeer populair in Duitsland. SOFORT is gebaseerd op het principe van een overboeking. In tegenstelling tot een normale overboeking hoeft u de betaling alleen te verifiëren. Gegevens als het bedrag, de omschrijving en de begunstigde staan al ingevuld. Voordeel hiervan is dat hier dus geen menselijke fout gemaakt kan worden. SOFORT voert de betaling vervolgens uit. De betaalmethode is eenvoudig en snel.

Giropay betaalmogelijkheden 3

De online betaalmethode Giropay is erg populair bij de Duitse consument. Het is veilig en vertrouwd en verloopt volledig via uw vertrouwde internetbankieromgeving. Ruim 80 procent van de Duitse banken hebben een aansluiting. In tegenstelling tot een normale overboeking hoeft u de betaling alleen te verifiëren. Gegevens als het bedrag, de omschrijving en de begunstigde staan al ingevuld. Voordeel hiervan is dat hier dus geen menselijke fout gemaakt kan worden. De betaalmethode is eenvoudig en snel.

ApplePay applepay icon

Apple Pay is de eigen betaalmethode van Apple, beschikbaar in meer dan 35 landen voor alle Apple-gebruikers. Het maakt gebruik van de Wallet-app, waarin de gebruiker zijn betaalkaarten plaatst. De daadwerkelijke betaalmethode hangt dus af van de kaarten die in de Wallet geplaatst zijn. De betaling wordt voltooid met een scan van de vingerafdruk of gezicht. Ons systeem detecteert automatisch of je betaalt vanaf een Apple device. Alleen dan wordt Apple Pay getoond als betaalmethode. Na het selecteren van Apple Pay als betaalmethode wordt de betaling voltooid met de Touch ID of Face ID.

Bankoverboeking (SEPA) betaalmogelijkheden

U kunt uw bestelling ook betalen door middel van een bankoverboeking. U kiest dan in het afrekenscherm voor de optie ‘Bankoverboeking (SEPA)’. U ontvangt direct na de bestelling een e-mail met de bankgegevens waarnaar u het verschuldigde bedrag kan overmaken. U maakt het geld over naar de rekening van PayCheckout Foundation, onze Payment Service Provider. PayCheckout betaalt het bedrag vervolgens aan ons uit. Houdt er rekening mee dat het enkele dagen duurt voordat wij de betaling hebben ontvangen.

Betaal later, binnen 30 dagen (Klarna) klarnapaylater

Met Klarna ‘Betaal later’ betaal je je bestelling achteraf zodra je deze hebt ontvangen en besloten hebt deze te houden. Zo betaal je nooit voor wat je terugstuurt. Je vult je naam, adres, woonplaats, e-mailadres en andere gegevens in die je altijd bij de hand hebt en je betaalt wanneer het jou goed uitkomt tijdens de betaaltermijn van 30 dagen. Achteraf betalen met Klarna is veilig en eenvoudig. De betalingsgegevens van je aankoop vind je terug op de rekening die je van ons ontvangt.

Voor deze betaalmethode wordt een toeslag berekend van 3% over het totaalbedrag.

Betaal in 3 delen (Klarna) klarnapaylater

Met Klarna ‘Betaal in 3 delen’ splits je je aankoopbedrag op in 3 gelijke delen. Je betaalt bij de aankoop, na 30 dagen en na 60 dagen via automatische incasso. Zo heb je er geen omkijken meer naar en geniet je maximaal van je nieuwe aankoop. Eerder aflossen kan altijd. Betalen in 3 delen met Klarna is veilig en eenvoudig. De betalingsgegevens van je aankoop vind je terug op de rekening die je van ons ontvangt.

Voor deze betaalmethode wordt een toeslag berekend van 3% over het totaalbedrag.


Tot slot

Kom je er niet helemaal uit, heb je vragen, opmerkingen of wil je ons gewoon bedanken, dan kun je altijd even hier bij de veelgestelde vragen kijken, onze klantenservice bellen via 085 888 1015 (ma-vr 10.00-17.00), het contactformulier invullen, ons mailen via info@fightplaza.nl of gewoon een whatsapp sturen.

Wij helpen jou graag!!!