Toont alle 20 resultaten

Truien / hoodies / trainingsjasjes voor kids

Niets is lekkerder dan een trui of hoodie dragen. Draag een lekkere trui of een oversized hoodie tijdens het sporten of heerlijk in je vrije tijd. Fightplaza heeft ze in allerlei gave kleuren voor kinderen. Meer info >>


Sportswear of streetwear?

Dat verschil is bijna niet meer te zien. Truien en hoodies worden vandaag de dag gebruikt als zowel sportkleding als vrijetijdskleding. Een lekker zittende trui tijdens het wandelen of onderweg naar de winkel, het kan allemaal, er leuk uitzien icm. met comfort, wie wil dat nou niet.

Een trui of hoodie kopen?

Je ziet ze overal, op straat, op kantoor zelfs op feestjes kunnen we niet meer om truien en hoodies heen. Echt iedereen draagt ze, van kinderen tot moeders tot opa's en oma's. Er zit wel verschil in hoor wie welke hoodies draagt. Draag je een strakke trui of ga je voor de oversized hoodie? Gebruik je het voor sporten of draag je het liever in je vrije tijd?

Een trui of hoodie voor heren

Er zijn denk ik weinig mannen die geen trui of hoodie voor heren in hun kast hebben hangen. Het hoort nou eenmaal bij de standaard garderobe voor bijna elke man. Voorheen kon je alleen een mannen trui of mannen hoodie krijgen van de echte sportmerken, tegenwoordig heeft elke merk wel heren hoodies en heren truien in de collectie. Een oversized hoodie voor mannen zit heerlijk als je lekker aan het luieren op de bank maar ook op feestjes doen de truien met mutsen het goed. 

Een trui of hoodie voor dames

Niet alleen mannen dragen een trui of hoodie, ook dames truien en dames hoodies kom je overal op straat tegen. Een jurkje of topje zijn leuk maar er is niets fijners dan een zacht lekker zittende hoodie toch? Een stoere dames trui met print, een knalroze oversided hoodie of een nette zwarte trui, het is allemaal niet meer weg te denken uit het straatbeeld.

Een trui of hoodie voor kinderen

Een kind heeft het liefst prettig zittende kleren aan waarin ze vrij kunnen bewegen. De meeste ouders zien hun kind graag in een spijkerbroek en een leuke blouse of t-shirt maar de meeste kinderen prefereren een of kinder trui of kinder hoodie. De nodige discussies onstaan thuis als er naar een verjaardag een veel te grote trui gedragen wordt door hun kind, graag iets netters aandoen vandaag wordt er dan gezegd. Het kind sjokt boos naar boven en komt terug in zijn of haar nette en veel te strakke blouse. En wat dacht je van school, daar zitten kinderen in hun hoodie met hun muts op hun hoofd dat je bijna niet kunt zien of het kind überhaupt wel zijn ogen open heeft. Frusterend maar eigenlijk begrijpen we het allemaal wel, wie wil er nou niet altijd een lekkere trui of veel te grote hoodie aan?

Kom je er niet helemaal uit, heb je vragen, opmerkingen of wil je ons gewoon bedanken, dan kun je altijd even hier bij de veelgestelde vragen kijken, onze klantenservice bellen via 085 888 1015 (ma-vr 10.00-17.00), het contactformulier invullen, ons mailen via info@fightplaza.nl of gewoon een whatsapp sturen.

Wij helpen jou graag!!!