RAM fighting gear kopen?

Sinds 2016 is RAM fighting gear, het snelgroeiende vechtsportmerk, op de markt. Wat begonnen is met alleen het verkopen van bokspalen is nu uitgegroeid tot een uitgebreide collectie vechtsportartikelen. Wil je de beste materialen gebruiken om mee te trainen, dan moet je RAM fighting gear kopen. Of het nu gaat om (kick)bokshandschoenen van de beste kwaliteit, een goede stabiele bokspaal of bokszak. Of je nu een beginner bent, of al jaren in de boksschool traint. De materialen zijn altijd geschikt om mee te trainen. Kies je voor de producten van RAM fighting gear, dan ben je altijd optimaal voorbereid.

Welke kwaliteit heeft RAM fighting gear?

De producten van RAM fighting gear staan bekend om hun geweldige prijs/kwaliteit verhouding. De collectie bokspalen zijn daar een uitstekend voorbeeld van. Ben je op zoek naar kwaliteit tegen scherpe prijzen dan ben je bij RAM fighting gear aan het juiste adres. Wil je thuis aan de slag? Dan kun je een staande bokszak / bokspaal, een dummy of een hangende bokszak kopen van dit merk kopen. Wil je als trainer het uiterste uit je mensen halen kun je gebruik maken van trap- en stootkussens. Ook vechtsporthandschoenen zoals bokszakhandschoenen, MMA handschoenen en binnenhandschoenen kun je bij RAM fighting gear vinden. Protectie/bescherming mag uiteraard niet ontbreken in de collectie.

RAM fighting gear bokspalen / staande bokszakken

Een staande bokszak, beter bekend als bokspaal is perfect om thuis te gebruiken maar ook in de sportschool worden ze steeds vaker gebruikt. De voet vul je met zand, water of grind tot wel 150 kilo, hierdoor heb je een zeer stevige en stabiele bokspaal, deze krijg jij niet zomaar omver. Het voordeel van een bokspaal is dat ze makkelijk te verplaatsen zijn, je hoeft dus niet te boren in je muur of plafond. Handig als je niet veel ruimte hebt. De bokspalen hebben een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Je vindt ze nergens zo goedkoop met dezelfde top kwaliteit als de RAM bokspalen. De bokspalen hebben in tegenstelling tot een gewone bokszak een vrij zacht stootgedeelte, dat maakt ze ook zeer geschikt voor kinderen, zo kunnen de kleintjes veilig (kick)boksen en hebben ze minder kans op blessures. De RAM O bokspalen zijn geschikt voor alle stoten en trappen, dus ook voor low kicks. Dankzij het lange stootgedeelte zijn deze bokspalen geschikt voor zowel volwassenen als kinderen. De RAM C bokspalen daareentegen zijn alleen geschikt voor stoten en hoge trappen. Hoewel de prijzen verschillen, is de kwaliteit van alle bokspalen even goed. Gemaakt van zeer sterk kunstleder met aan de binnenkant meerdere lage EVA materiaal voor een optimale flexibiliteit en taaiheid. Door de zeer hoge mate van flexibiliteit behoudt de bokspaal altijd de originele vorm en zullen er geen deuken zichtbaar zijn. Het verschil in prijs zit vooral in wat je ermee kunt, de afmeting en het uiterlijk.

RAM bokspalen

RAM fighting gear boksdummy / bokspop

Wil je net wat meer dan een gewone hangende bokszak of een staande bokspaal dan kun je voor een boksdummy of bokspop gaan. Een dummy is een staande bokspaal met een stootgedeelte in de vorm van een menselijk bovenlichaam. Dankzij het rubber voelt het zeer realistisch aan. De Bokspoppen van RAM fighting gear hebben een zelfde soort voet als de bokspalen, deze vul je ook met water, zand of fijn grind. Hierdoor staat de dummy zeer stabiel. Er is niets wat dichter in de buurt komt van een echte tegenstander als BOB de boksdummy.

RAM Dummy’s / bokspoppen

RAM fighting gear (kick)bokshandschoenen

Ben je op zoek naar goede (kick)bokshandschoenen tegen een vriendelijke prijs? Dan zijn de RAM kunstlederen (kick)bokshandschoenen wel wat voor jou. Train je vaker dan 2 keer in de week of wil je toch gewoon wat betere bokshandschoenen dan kun je beter voor de leren (kick)bokshandschoenen gaan. Deze handschoenen hebben een langere levensduur, geven de beste bescherming en zijn netter afgewerkt. Het geldt niet altijd maar in dit geval zeker wel dat duurder beter is.

RAM (kick)bokshandschoenen

RAM fighting gear bokszakhandschoenen en MMA handschoenen

Naast kickbokshandschoenen heeft RAM fighting gear ook andere vechtsporthandschoenen in de collectie. Namelijk bokszakhandschoenen en MMA handschoenen. RAM fighting gear bokszakhandschoenen zijn speciaal gemaakt voor zaktraining, je gebruikt ze tegen een bokszak, bokspaal, boksbal of stootkussen. Ze hebben minder padding zodat je meer voelt wat je doet en dus gerichter kunt trainen. Zakhandschoenen worden ook vaak gebruikt zodat je je (kick)bokshandschoenen kunt sparen. Gebruik je zakhandschoenen tegen een bokszak en je (kick)bokshandschoenen om te sparren, zo sla je je vaak duurdere (kick)bokshandschoenen niet stuk tegen de zak. De zakhandschoenen van RAM hebben ook een fantastische prijs/kwaliteit verhouding. RAM heeft ook een aantal MMA handschoenen, deze zijn duurzaam en hebben een nette afwerking. Wil je echt goede kwaliteit dan kun je het beste voor leren MMA handschoenen gaan. Handschoenen van leer gaan langer mee dan de kunstlederen.

RAM MMA handschoenen

RAM zakhandschoenen

RAM fighting gear beschermmiddelen

Een goede training of wedstrijd kan je pas doen wanneer je optimaal beschermd bent. Daarom is het zaak om te zorgen dat je de goede protectie in huis haalt. RAM fighting gear heeft een aantal goede protectie artikelen die je de beste bescherming bieden tijdens het boksen of kickboksen. Boksbandages en binnenhandschoenen worden gebruikt onder je bokshandschoenen als bescherming van je handen en polsen tijden het (kick)boksen.

RAM protectie

RAM fighting gear trap- en stootkussens

Voor een trainer zijn trap- en stootkussens en handpads / focus mitts ideaal om te gebruiken. Dankzij de compacte vorm van deze trapkussens en handpads worden de trainingen realistischer. De trainer kan aandacht geven aan de zwakke punten van de vechter en hier op inspelen. Zo kan jij eerder je doelen behalen. Wil je een sterk en duurzaam trapkussen of stootkussen dan zijn de leren varianten beter geschikt.

RAM trap- en stootkussens

Is RAM fighting gear voor iedere bokser?

Werken met RAM fighting gear is net zo geschikt voor de beginnende bokser als voor iemand die al jaren in de boksschool komt. De materialen zijn van hoogwaardige kwaliteit en je kunt er alle soorten trainingen mee doen. Of je nu alleen op de bokspaal traint, of je gaat sparren in de sportschool. Het biedt optimale bescherming en gaat bovendien ook lekker lang mee.

Kom je er niet helemaal uit, heb je vragen, opmerkingen of wil je ons gewoon bedanken, dan kun je altijd even hier bij de veelgestelde vragen kijken, onze klantenservice bellen via 085 888 1015 (ma-vr 10.00-17.00), het contactformulier invullen, ons mailen via info@fightplaza.nl of gewoon een whatsapp sturen.

Wij helpen jou graag!!!

Dit bericht is gepost in Merken. Bookmark de link.
Wij gebruiken cookies om het winkelen bij Fightplaza gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies.