Trappen en stoten met Sportief?

Hoe kan je optimaal leren trappen en stoten? Door Sportief materialen daarbij te betrekken. Dat zijn bijvoorbeeld bokszakken en trap-en stootkussens die deze fabrikant aanbiedt. Het in Nederland gevestigde Sportief BV produceert al meer dan 25 jaar bokszakken van topkwaliteit. Die zijn perfect om alle technieken op een goede manier te oefenen. Ze zijn er dan ook in vele uitvoeringen, zodat iedereen op elk niveau de best mogelijke training kan doen. Dat maakt het interessant om ermee aan de slag te gaan.

Sportief bokszakken

Wil je je echt voor de volle 100% kunnen geven zonder iemand nodig te hebben dan is een Sportief bokszak of boksbal een must. Deze zijn te krijgen in allerlei soorten en maten. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een waterpro punchbag, een boksbal die je vult met water. Deze boksbal is weerbestendig en voelt realistischer aan dan een gewone boksbal. Wil je een speciale bokszak voor uppercuts dan ben je bij Sportief ook aan het juiste adres. De bokszakken die het meest verkocht worden zijn toch nog steeds wel de traditionele hangende bokszakken met een rechte vorm. De meeste Sportief bokszakken zijn te krijgen in 90 CM, 120 CM, 150 CM en 180 CM. Wil je alleen stoten dan heb je genoeg aan 90 CM bokszak of 120 CM bokszak, wil je ook kickboksen dan heb je een 150 CM bokszak of 180 CM bokszak nodig. Met de bokszakken van Sportief ben je verzekerd van een sterke, stevige stabiele bokszak waar je alle stoten en trappen op kwijt kunt. Aan een bokszak alleen heb je niet genoeg, je hebt ook bevestiging nodig om de bokszak mee op te hangen.

Sportief bokszakken

Sportief bokszakbevestiging

Budget Sportief bokszakken

De bokszakken van Sportief zijn relatief goedkoop vergeleken met andere merken. Je betaalt niet alleen een stuk minder maar je hebt ook nog kwaliteit in handen. Ben je op zoek naar een bokszak om alleen te stoten of wil je ook een bokszak voor kickboksen dan slaag je bij Sportief zeker. De meeste goedkope bokszakken zijn in verschillende lengtes te krijgen.

Budget Sportief bokszakken

Beste Sportief bokszakken

De beste bokszakken zijn gemaakt van echt leer, dat maakt ze enorm sterk en duurzaam. Je hebt jarenlang plezier van een leren bokszak van Sportief. Het is niet alleen de kwaliteit wat de bokszakken zo goed maakt, ook zien ze er schitterend uit. Echt leer zorgt voor een fantastische natural look. Ben je op zoek naar een bokszak voor kickboksen of een bokszak voor alleen stoten, de bokszakken leer zijn in alle lengtes te krijgen dus zijn uitermate geschikt voor iedereen, volwassenen en kinderen, beginners, amateurs en profs.

Beste Sportief bokszakken

Sportief trap- en stootkussens

Wil je er zeker van zijn dat je een lekker gevarieerde training ondergaat? Dan is het werken met de Sportief Trap- en stootkussens zeker aan te raden. Op die manier kan je er namelijk zeker van zijn dat je allerlei variaties kan trainen met je trainingspartner. Eerst trapt en stoot de één en houdt de ander de kussens vast. Daarna kan je van positie wisselen om dezelfde routine nog eens een keer te doorlopen. De kwaliteit van de stootkussens en pads van Sportief is zeer hoog. Daardoor kan je er ook flink op stoten en trappen. Dat neemt niet weg dat ook de beginner, die zijn kracht en techniek nog moet ontwikkelen, wel al heel goed kan trainen op deze kussens. Je kunt er verschillende soorten trainingen op afwerken. De kussens zijn daardoor geschikt voor trainingen in boksen, kickboksen en MMA.

Sportief handpads / focus mitts

Met de handpads / focus mitts van Sportief kun je gericht trainen. Je richt je niet alleen op het stoten maar ook je snelheid en reactievermogen worden flink op de proef gesteld, en niet te vergeten ook je conditie. Een echte aanrader dus om naast zaktraining ook padstraining te doen.

Sportief handpads / focus mitts

Sportief trap- en stootkussens

Stootkussens en trapkussens zijn ideaal als je graag samen met iemand traint. Het is de perfecte manier om je stoten en trappen te oefenen, je snelheid en nauwkeurigheid te perfectioneren en fysiek en conditioneel sterker te worden.

Sportief stoot- en trapkussens

Waarom kiezen voor Sportief?

Hier kunnen we een simpel antwoord op geven. Omdat dit merk de beste prijs/kwaliteit verhouding heeft op al zijn producten. Je betaalt niet extra omdat het een merk is. Ondanks de lagere prijs zijn de Sportief bokszakken en Sportief trap- en stootkussens ook geschikt professionele boksers en topsporters. Sportief boxing gear levert enkel en alleen kwaliteit en hier betaal je niet de hoofdprijs voor. Na het bovenstaande kunnen wij geen enkele reden bedenken om niet voor Sportief te gaan, wat jij?

Kom je er niet helemaal uit, heb je vragen, opmerkingen of wil je ons gewoon bedanken, dan kun je altijd even hier bij de veelgestelde vragen kijken, onze klantenservice bellen via 085 888 1015 (ma-vr 10.00-17.00), het contactformulier invullen, ons mailen via info@fightplaza.nl of gewoon een whatsapp sturen.

Wij helpen jou graag!!!

Dit bericht is gepost in Merken. Bookmark de link.
Wij gebruiken cookies om het winkelen bij Fightplaza gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies.