Trappen en stoten met Sportief?

Wil je gelijk alle artikelen zien van Sportief per categorie selecteer dan een link hieronder. Wil je aanbevelingen van Sportief producten per categorie en wat meer informatie over het merk Sportief lees dan snel verder.

Sportief BV en bokszakken

Hoe kan je optimaal leren trappen en stoten? Door Sportief materialen daarbij te betrekken. Dat zijn bijvoorbeeld bokszakken en trap-en stootkussens die deze fabrikant aanbiedt. Het in Nederland gevestigde Sportief BV produceert al meer dan 25 jaar bokszakken van topkwaliteit. Die zijn perfect om alle technieken op een goede manier te oefenen. Ze zijn er dan ook in vele uitvoeringen, zodat iedereen op elk niveau de best mogelijke training kan doen. Dat maakt het interessant om ermee aan de slag te gaan.

Wil je gevarieerd trainen?

Wil je er zeker van zijn dat je een lekker gevarieerde training ondergaat? Dan is het werken met de Sportief Trap- en stootkussens zeker aan te raden. Op die manier kan je er namelijk zeker van zijn dat je allerlei variaties kan trainen met je trainingspartner. Eerst trapt en stoot de één en houdt de ander de kussens vast. Daarna kan je van positie wisselen om dezelfde routine nog eens een keer te doorlopen. De kwaliteit van de stootkussens en pads van Sportief is zeer hoog. Daardoor kan je er ook flink op stoten en trappen. Dat neemt niet weg dat ook de beginner, die zijn kracht en techniek nog moet ontwikkelen, wel al heel goed kan trainen op deze kussens. Je kunt er verschillende soorten trainingen op afwerken. De kussens zijn daardoor geschikt voor trainingen in boksen, kickboksen en MMA.

Sportief trap- en stootkussens

Wil je trainen met een handpad, armpad of trapkussen? Sportief heeft genoeg keus voor iedereen.  Daardoor kan je allerlei varianten in het assortiment van Fightplaza vinden. Zo zijn er ook stootkussens met een hoek en airshields te vinden. Het is dus zeker ook aantrekkelijk om te kijken hoe de verschillende items jou kunnen helpen om je technieken nog verder te ontwikkelen. We laten hier onze top 3 zien in de verschillende prijsklassen.

Budget Sportief handpad

De Handpad 27 X 7 CM rond en Handpad Vierkant 30 X 25 X 10 CM  zijn te krijgen in verschillende kleuren. Je kunt hiermee flexibel trappen en stoten oefenen. De binnenzijde is gevuld met foam, daardoor voelt je trainingspartner niets van de kracht die jij erop uitoefent.

Middenklasse Sportief armpad

De Sportief Armpad Luxury 45 X 20 X 15 CM is van sterk kunstleder gemaakt en is hierdoor zeer duurzaam. Van binnen is foam geplaatst voor optimale demping. De armpad is te krijgen in het zwart en in het rood.

Beste Sportief stootkussen

Ben je iemand die er stevig tegenaan gaat op de trainingen? Dan is de Sportief Groot Trap- En Stootkussen Deluxe 75 X 35 X 15 CM in ieder geval iets wat niet mag ontbreken in je boksschool of thuisgym. Daarmee kan je trainingspartner de klappen en trappen goed absorberen. Dit sterke stootkussen is te krijgen in de kleuren zwart en rood.

Sportief bokszakken

Wil je je echt voor de volle 100% kunnen geven zonder iemand nodig te hebben dan is een Sportief bokszak of boksbal een must. Deze zijn te krijgen in allerlei soorten en maten. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een waterpro punchbag, een boksbal die je vult met water. Deze boksbal is weerbestendig en voelt realistischer aan dan een gewone boksbal. Wil je een speciale bokszak om je uppercuts te trainen dan is een Maizebag of de Sportief Bodysnatch Bokszak zeer geschikt. De bokszakken die het meest verkocht worden zijn toch nog steeds wel de traditionele hangende bokszakken met een rechte vorm. De meeste Sportief bokszakken zijn te krijgen in 90 CM, 120 CM, 150 CM en 180 CM. Wil je alleen stoten dan heb je genoeg aan 90 CM bokszak of 120 CM bokszak, wil je ook laag trappen dan heb je een 150 CM bokszak of 180 CM bokszak nodig. Voor wie gericht wilt trainen is de classic bokszak training special 180 CM perfect, hier zijn cijfers opgeplaatst zodat je je stoten en trappen goed kunt plaatsen. De vulling van de Sportief bokszakken bestaat uit versneden textielsnippers. Wil je een swivel gebruiken of is de bokszak ketting aan vervanging toe dan kun je deze ook van Sportief aanschaffen. Omdat er zoveel keus is in bokszakken geven we hier onder onze top 3 weer in de verschillende prijsklassen.

Budget Sportief bokszak

De meestverkochte bokszakken van Sportief zijn met stip de classic bokszakken. Gemaakt van bisonyl, wat zorgt voor kwaliteit en de lage prijs. De bokszak classic is te krijgen in meerdere kleuren en vanaf 70 CM.

Middenklasse Sportief bokszak

De lederlook bokszak gigantor heet niet voor niets zo. Deze robuuste bokszak heeft een doorsnede van maar liefst 40 CM. Met een lengte van 150 CM is de bokszak geschikt voor stoten en trappen. Dankzij de drie lagen is de kwaliteit van deze bokszak ongekend en zal de bokszak altijd zijn luxe uiterlijk behouden. De bokszak is te krijgen in het zwart en bruin.

Beste Sportief bokszak

De klassieke bokszak maar dan gemaakt van leer, de Classic Bokszak Leder. Deze bokszak mag zich met recht de beste sportief bokszak noemen. Niets kan echt leer overtreffen, qua uiterlijk niet en ook de kwaliteit niet. De prijs van deze bokszak ligt wel wat hoger maar je hebt er dan ook ontzettend lang plezier van. Iedereen kan zijn energie kwijt op de classic bokszak leder, van beginner tot de echte professional. De bokszak is te krijgen in het zwart en bruin en in de lengtes 100,120, 150, 180 CM.

Waarom kiezen voor Sportief?

Hier kunnen we een simpel antwoord op geven. Omdat dit merk de beste prijs/kwaliteit verhouding heeft op al zijn producten. Je betaalt niet extra omdat het een merk is. Ondanks de lagere prijs zijn de Sportief bokszakken en Sportief trap- en stootkussens ook geschikt professionele boksers en topsporters. Sportief boxing gear levert enkel en alleen kwaliteit en hier betaal je niet de hoofdprijs voor. Na het bovenstaande kunnen wij geen enkele reden bedenken om niet voor Sportief te gaan, wat jij?

Kom je er niet helemaal uit, heb je vragen, opmerkingen of wil je ons gewoon bedanken, dan kun je altijd even hier bij de veelgestelde vragen kijken, onze klantenservice bellen via 085 888 1015 (ma-vr 10.00-17.00), het contactformulier invullen, ons mailen via info@fightplaza.nl of gewoon een whatsapp sturen.

Wij helpen jou graag!!!

Dit bericht is gepost in Merken. Bookmark de link.
Wij gebruiken cookies om het winkelen bij Fightplaza gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies.