Gratis verzending boven €75,-*

100 dagen retourrecht

Achteraf betalen

100 dagen retourrecht

Gratis verzending boven €75,-*

Achteraf betalen

Toont alle 19 resultaten

Bokszak bevestigingsmateriaal

Zorgen voor de perfecte ophanging? Hier kun je alles vinden om een bokszak, boksbal, speedball of double end ball te bevestigen. Verder lezen >>>


Bevestigingsmateriaal voor een bokszak kopen?

Een bokszak kun je op verschillende manieren bevestigen. Door middel van een plafondbeugel is de meest voorkomende manier. Het kan zijn dat het bij jou beter schikt aan een muur, dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor een Muursteun ophangbeugel voor bokszak. Deze bokszak muursteunen zijn er ook inklapbaar, dat is ideaal voor als je wat minder ruimte hebt. Zoals je ziet zijn er meerdere soorten bokszak ophangsystemen. Ook hebben wij bevestigingsmateriaal om je speedball aan op te hangen, het Victory Sports verstelbaar speedball bord of het Tuf wear speedball platform. Een swivel, bokszak veer, of 4-puntsketting kun je ook vinden bij Fightplaza.

Kom je er toch niet helemaal uit, heb je vragen, opmerkingen of wil je ons gewoon bedanken ?, dan kun je altijd even hier bij de veelgestelde vragen kijken, onze klantenservice bellen via 085 888 1015 (ma-vr 10.00-17.00), het contactformulier invullen, ons mailen via info@fightplaza.nl of gewoon een whatsapp sturen.

Wij helpen jou graag!!!

Hé sportieveling, als je onze site gebruikt krijg je van ons cookies. Klik op OK als je dat goed vindt.