Toont alle 24 resultaten

Bokszak bevestigingsmateriaal / ophanging

Zorgen voor de perfecte ophanging? Hier kun je alles vinden om een bokszak, boksbal, speedball of double end ball te bevestigen. Meer info >>

12,90
59,90

Bevestigingsmateriaal voor een bokszak kopen?

Een bokszak of boksbal kun je op verschillende manieren bevestigen. Uiteraard verschilt dat per ruimte en welke mogelijkheden je daar hebt. Je gebruikt het plafond of een muur om de bokszak aan op te hangen. Wil je optimaal plezier hebben van je bokszak? Dan heb je daar natuurlijk wel de beste bevestigingsmaterialen voor nodig.

Een bokszak of boksbal ophangen

Een bokszak ophangen is geen enkel probleem met de juiste bevestigingsmaterialen. De zak is echter natuurlijk niet het enige waarmee je kan trainen. Wil je bijvoorbeeld met een speedball of double end ball trainen? Dan heb je daar natuurlijk ook de juiste beugels voor nodig. Daarom is het altijd belangrijk om eerst even te bepalen wat je wilt gaan gebruiken om je stoten en trappen te trainen.

Welke materialen adviseren wij?

Zoals we al eerder opnoemden kun je een bokszak of boksbal aan de muur of aan het plafond hangen. Het meest voorkomende is aan het plafond. Heb je iets minder ruimte dan kun je altijd kiezen voor een muursteun.

Plafondbeugel

Het gemakkelijkste is een bokszak op te hangen aan het plafond. Hier heb je een plafondbeugel voor nodig. De plafondbeugel bevestig je eenvoudig aan het plafond en is zeer sterk.

Muursteun ophangbeugel

Heb je minder ruimte dan kun je kiezen om de bokszak aan de muur te hangen. Daar gebruik je een muursteun ophangbeugel voor. Het bevestigen kost wel wat meer tijd en de prijs van een muursteun ligt ook wel wat hoger dan een plafondbeugel. Daarentegen kunnen muursteunen vaak wel meer gewicht dragen. Al met al kan een muursteun bevestiging een goed alternatief zijn om je bokszak of boksbal aan op te hangen.

Zijn er andere bevestigingsmaterialen?

Er zijn vele soorten bevestigingsmaterialen. Wanneer je met een speedball traint dan heb je een speciaal speedball bord nodig om deze aan op te hangen. Of je kiest voor een Aquabag. Die kan je ook nog eens buiten gebruiken met het juiste ophangsysteem. Voor een double end ball is er een Super Pro vloerbevestiging of een los elastiek mocht je deze willen vervangen. 

Wat heb je verder nodig?

Met alleen een beugel kom je er natuurlijk niet. Je hebt meer bevestigingsmaterialen nodig. Denk dan bijvoorbeeld aan een swivel. Ook een bokszak veer kan je bij ons vinden. Daarnaast hebben wij ook de 4-puntsketting in het assortiment opgenomen. Zo kan je dus elke boksbal en bokszak ophangen op de juiste hoogte. Dit maakt het alleen maar gemakkelijker om je stoten en trappen optimaal te trainen.

Kiezen voor een platform

Werken met een speedball of bokszak wil je eigenlijk samen doen, zonder elke keer de zware bokszak eraf te halen Zo kan je bijvoorbeeld met de Victory Sports bokszak standaard met speedballplatform ervoor zorgen dat je altijd de juiste bevestigingsmaterialen hebt om direct een goede training te kunnen doen. Het is dan belangrijk om een platform te kiezen dat van goede kwaliteit en lekker stevig is. Zo kan je er lange tijd veel plezier van hebben.

Zijn er verschillen tussen de bal en de zak ophangen?

Het is belangrijk om even goed te bekijken welke bevestigingsmaterialen je gebruikt wanneer je jouw boksbal of bokszak wilt ophangen. Zo is bijvoorbeeld een elastiek heel geschikt voor een double end ball, maar kies je eerder voor de ketting wanneer je de bokszak gaat ophangen. Het is dus ook aan te raden om hier goed advies over te vragen voordat je de aankopen doet.

Wat is het veiligst met kinderen?

Wanneer je de bevestigingsmaterialen kiest, dan is het altijd slim om even goed te kijken hoe je alles op de meest veilige manier kunt ophangen. Dit hangt zoals gezegd onder andere af van de ruimte en van de boksbal of bokszak waar je je kinderen op wilt laten trainen.

Heb je nog meer nodig?

Een goede bokszak ophangen met de juiste bevestigingsmaterialen is één ding, maar zonder bokshandschoenen, beschermingsmaterialen en goede shirts en shorts kom je echter nergens met je training.

Kom je er niet helemaal uit, heb je vragen, opmerkingen of wil je ons gewoon bedanken, dan kun je altijd even hier bij de veelgestelde vragen kijken, onze klantenservice bellen via 085 888 1015 (ma-vr 10.00-17.00), het contactformulier invullen, ons mailen via info@fightplaza.nl of gewoon een whatsapp sturen.

Wij helpen jou graag!!!