Resultaat 1–24 van de 192 resultaten wordt getoond

Vechtsport bovenkleding

Een prettig zittend shirt is belangrijk bij het beoefenen van een zelfverdedigingssport of vechtsport. Draag een rashguard / compressieshirt bij MMA of draag een t-shirt tijdens het (kick)boksen of in je vrije tijd. Je vindt ze allemaal hier…Meer info >>

Nieuw
Nieuw
Nieuw
Nieuw
Nieuw
Nieuw
Nieuw
Nieuw
Actie

Een MMA rashguard of compressie shirt 

De meeste MMA vechters dragen een MMA rashguard of een MMA compressie shirt. Een gewoon t-shirt kan in de weg gaan zitten, vooral omdat je met MMA ook op de grond mag vechten, een strak shirt is dan prettig. Een long sleeve MMA rashguard/shirt is aan te raden zodat je armen niet beschadigd raken tijdens het grondwerk. Compressiekleding, zoals een MMA broek en MMA rashguard zijn zo gemaakt om de huid te beschermen tegen wrijving, waardoor je uitslag (rash) zou kunnen krijgen. Vandaar ook de naam rashguard. Dankzij de strakke pasvorm worde de spieren ook goed warmgehouden waardoor je weer minder kans op blessures hebt. Tijdens het kickboksen worden de rashguards tegenwoordig ook veel gebruikt.

Een boks shirt of singlet

Tijdens het boksen is het prettig een aerodry t-shirt of een singlet te dragen. Op deze manier kun je je helemaal focussen op wat je moet doen en heb je alle bewegingsvrijheid.

 

Kom je er niet helemaal uit, heb je vragen, opmerkingen of wil je ons gewoon bedanken, dan kun je altijd even hier bij de veelgestelde vragen kijken, onze klantenservice bellen via 085 888 1015 (ma-vr 10.00-17.00), het contactformulier invullen, ons mailen via info@fightplaza.nl of gewoon een whatsapp sturen.

Wij helpen jou graag!!!