Resultaat 1–24 van de 50 resultaten wordt getoond

Tops / T-shirts voor dames

Het is belangrijk dat je je goed voelt tijdens het sporten. Het dragen van een sport top draagt hieraan bij, het geeft je veel bewegingsvrijheid en zorgt voor een goede vocht- en temperatuur regeling. Bovendien laat een sport top je er ook nog eens goed uitzien.Meer info >>


Een dames sport top kopen?

Sporten begint met het kopen van goede sporkleding. Of je nou doet aan hardlopen, fittnes, bootcamp of boksen, een sport top kun je bij elke sport dragen. 

Sport top dames mouwloos

Een mouwloze sport top zit het lekkers tijdens het sporten. Hoe meer vrijheid je lichaam heeft des te prettiger je je zult voelen. Een sport top zonder mouwen geeft je veel bewegingsvrijheid en het laat je gespierde armen en schouders er ook nog eens mooi uitkomen;-)

Sport top dames lange mouw

Niet iedereen houdt ervan om met korte mouwen te sporten. Gelukkig zijn er ook sport tops voor dames met lange mouwen. De dames sports shirts zijn zo gemaakt dat ze zorgen voor een goede vocht- en temperatuur regeling, zo kun je alles geven tijdens het sporten

Kom je er niet helemaal uit, heb je vragen, opmerkingen of wil je ons gewoon bedanken, dan kun je altijd even hier bij de veelgestelde vragen kijken, onze klantenservice bellen via 085 888 1015 (ma-vr 10.00-17.00), het contactformulier invullen, ons mailen via info@fightplaza.nl of gewoon een whatsapp sturen.

Wij helpen jou graag!!!

Wij gebruiken cookies om het winkelen bij Fightplaza gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies.