Resultaat 1–24 van de 191 resultaten wordt getoond

Kleding voor kinderen

Het is belangrijk dat kinderen zich goed kunnen bewegen tijdens het boksen of kickboksen. Een comfortabel broekje, shirt etc. zijn daarom geen overbodige luxe. Kickboksbroekjes, boksbroekjes, MMA broekjes, shirts en meer voor kinderen vind je hier…Meer info >>


Kinder Bokskleding, MMA kleding of vechtssportkleding kopen?

Een bokshandschoen die perfect zit, maar een broekje of shirt dat net niet goed zit. Kleding dat goed en prettig zit is een must voor iedereen. 

Een MMA rashguard, compressie shirt of compressie broek voor kinderen

De meeste MMA vechters dragen een MMA rashguard of een MMA compressie shirt. Een gewoon t-shirt kan in de weg gaan zitten, vooral omdat je met MMA ook op de grond mag vechten, een strak shirt is dan prettig. Een long sleeve MMA rashguard/shirt is aan te raden zodat je armen niet beschadigd raken tijdens het grondwerk. Gebruik ook een lange MMA compressie broek zodat je ook je benen niet verwondt. Compressiekleding, zoals een MMA broek en MMA rashguard zijn zo gemaakt om de huid te beschermen tegen wrijving, waardoor je uitslag (rash) zou kunnen krijgen. Vandaar ook de naam rashguard. Dankzij de strakke pasvorm worde de spieren ook goed warmgehouden waardoor je weer minder kans op blessures hebt. Tijdens het kickboksen worden de rashguards tegenwoordig ook veel gebruikt.

Een boks shirt of kickboks/boks broekje voor kinderen

Een speciaal vechtsport broekje of kickboks broekje is het fijnst te dragen tijdens een (kick)bokswedstrijd of een training. De kickboksbroekjes zijn gemaakt van licht materiaal waardoor je ze bijna niet voelt tijdens gebruik. De zijkanten zijn vaak voorzien van twee splits, hierdoor heb je optimale bewegingsvrijheid en zit je kickboksbroekje nooit in de weg.

Aantal merken van kinder vechtsportkleding zijn:

- Booster
- Venum
- Adidas
- RAM fighting gear
- Joya
- Legend

Kom je er niet helemaal uit, heb je vragen, opmerkingen of wil je ons gewoon bedanken, dan kun je altijd even hier bij de veelgestelde vragen kijken, onze klantenservice bellen via 085 888 1015 (ma-vr 10.00-17.00), het contactformulier invullen, ons mailen via info@fightplaza.nl of gewoon een whatsapp sturen.

Wij helpen jou graag!!!