Herroepingsrecht (180 dagen bedenktijd)

Indien je niet tevreden bent met één of meerdere van onze producten dan kun je deze zonder opgave van redenen aan ons retourneren. Dit heet het herroepingsrecht. Dat kan tot en met 180 dagen na ontvangst van je bestelling. Meer informatie hierover vind je hier.

Retourzending

De artikelen die je wilt retourneren moeten binnen 14 dagen na uw melding worden teruggestuurd. Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Je bent zelf verantwoordelijk voor het terugsturen van het product in de juiste conditie. Bewaar je verzendbewijs (met track & trace code) goed. Dit heb je nodig indien je pakket kwijt raakt of transportschade oploopt tijdens de retourzending.

Kosten retourzending

Maak je gebruik van het herroepingsrecht dan betaal je zelf de kosten die je hebt gemaakt om het pakje naar ons terug te sturen. Dit kan uiteraard via een vervoerder naar keuze.

Terugbetaling

Het terug te betalen bedrag wordt door ons zo snel mogelijk (maar uiterlijk 14 dagen na verwerking van je retour) terugbetaald. Als je de gehele bestelling retour stuurt, betalen wij ook de volledige verzendkosten terug. Als je totale bestelling op een bedrag komt onder de 75 euro na het retour sturen van de artikelen dan wordt het totale bedrag van de retour gekomen artikelen minus de verzendkosten terugbetaald. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je ons hebt betaald.

Voorwaarden van het retourneren

  • Meld je retour altijd bij ons aan via onderstaand Retourformulier. Je krijgt daarna van ons een bevestiging en verdere instructies.
  • Producten moeten in nieuwstaat zijn. Producten die gebruikt zijn mogen niet retour gestuurd worden. Verkeren de producten niet in ‘nieuw’ staat, met als gevolg dat we deze niet direct opnieuw aan kunnen bieden, dan nemen we contact met u op over de afhandeling. In dat geval is het mogelijk dat er kosten in rekening worden gebracht, 
  • Hygiene artikelen zoals ondergoed, bitjes, mondbeschermers en trainingsmaskers waarvan de verzegeling na de levering is verbroken kunnen niet geretourneerd worden.
  • Retourzendingen zijn voor risico van de klant. Zorg ervoor dat je de producten goed inpakt.
  • De kosten van de retourzending zijn voor rekening van de klant.
  • Nadat we je retourzending hebben ontvangen en hebben beoordeeld, maken we uiterlijk binnen 14 dagen het aankoopbedrag terug naar je over.
  • Voor alle voorwaarden verwijzen we je naar onze Algemene Voorwaarden en de pagina over het Herroepingsrecht.

Retourformulier:

De verplichte velden zijn gemarkeerd met een *.