Gratis verzending boven €75,-*

180 dagen retourrecht

Achteraf betalen

Gratis verzending boven €75,-*

180 dagen retourrecht

Achteraf betalen

Resultaat 1–24 van de 93 resultaten wordt getoond

Bitjes / Mondbeschermers

Ook zuinig op je mooie tanden? Bescherm je gebit tijdens het trainen en een wedstrijd met een bitje / gebitsbeschermer. Je vindt ze hier… Meer info >>

Nieuw
Nieuw
Nieuw
Nieuw
Nieuw
Nieuw
Nieuw
Nieuw
Nieuw
Nieuw
Nieuw

Een boksbitje of mondbeschermer kopen?

Een kickboksbitje beschermt natuurlijk je tanden, maar het werkt ook schokdempend. Het bitje vangt de stoten op waardoor je kaak niet vol geraakt word en dus bespaard blijft. Voor andere sporten waar je een mondbeschermer voor nodig hebt kun je deze bitjes / gebitsbeschermers ook gebruiken, zoals hockey of rugby.

Verschillende merken van bitjes en mondbeschermers:

-Adidas
-Opro
-Venum
-Shockdoctor

Opro heeft in samenwerking met UFC fantastische bitjes op de markt gebracht. Dankzij de ervaring van UFC hebben deze OPRO bitjes / mondbeschermers niet alleen een mooi uiterlijk, maar geven ze de beste bescherming die jij nodig hebt. Wil jij zo lang mogelijk van je sport genieten bescherm jezelf dan optimaal en koop een bitje / mondbeschermer.

Kom je er toch niet helemaal uit, heb je vragen, opmerkingen of wil je ons gewoon bedanken?, dan kun je altijd even hier bij de veelgestelde vragen kijken, onze klantenservice bellen via 085 888 1015 (ma-vr 10.00-17.00), het contactformulier invullen, ons mailen via info@fightplaza.nl of gewoon een whatsapp sturen. Wij helpen jou graag!!!

Wij gebruiken cookies om het winkelen bij Fightplaza gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies.