Gratis verzending boven €75,-*

100 dagen retourrecht

Achteraf betalen

100 dagen retourrecht

Gratis verzending boven €75,-*

Achteraf betalen

Resultaat 1–24 van de 297 resultaten wordt getoond

Vechtsport bescherming

Onmisbaar in elke zelfverdedigingssport / vechtsport is een goede bescherming. Van beginner tot professioneel, niemand kan zonder.
Fightplaza heeft het allemaal. Mondbitjes, een tok, scheenbeschermers, hand- en polsbeschermers en nog veel meer….. Verder lezen >>>

tip
Uitverkocht
44,95
tip
Uitverkocht

Waarom vechtsport bescherming?

Safety first geldt ook in de vechtsport scene. Je moet jezelf ook beschermen, regels en respect alleen is soms niet genoeg. Binnenhandschoenen en bandages worden vaak gebruikt onder de handschoenen, om de pols, hand, en knokkels extra te beschermen. Scheenbeschermers en hoofdbeschermers zijn voorzien van een foam laag waardoor stoten en trappen goed opgevangen worden. Ook een bitje en kruisbescherming zoals een tok is zeker bij het sparren geen overbodige luxe ;-)

De meest voorkomende merken van beschermingsproducten zijn:

- Adidas
- Shock doctor
- Booster
- Opro
- King
- RAM fighting gear
- Tuf wear
- Twins
- Venum

Vechtsport bescherming voor dames

Fightplaza heeft ook een ruime keus voor de vechtende dames ons: bandages roze, kickboks scheenbeschermer roze, binnenhandschoen roze, en uiteraard onmisbaar een borstbeschermer.

Dame, heer, jong, oud, amateur, professioneel, voor iedereen geldt hetzelfde: bespaar niet op bescherming, des te langer kun je met veel plezier je sport uitoefenen.

Kom je er toch niet helemaal uit, heb je vragen, opmerkingen of wil je ons gewoon bedanken ?, dan kun je altijd even hier bij de veelgestelde vragen kijken, onze klantenservice bellen via 085 888 1015 (ma-vr 10.00-17.00), het contactformulier invullen, ons mailen via info@fightplaza.nl of gewoon een whatsapp sturen.

Wij helpen jou graag!!!

Hé sportieveling, als je onze site gebruikt krijg je van ons cookies. Klik op OK als je dat goed vindt.