Resultaat 1–24 van de 461 resultaten wordt getoond

Vechtsport bescherming

Onmisbaar in elke zelfverdedigingssport / vechtsport is een goede bescherming. Van beginner tot professioneel, niemand kan zonder. Fightplaza heeft het allemaal. Mondbitjes, een tok, scheenbeschermers, hand- en polsbeschermers en nog veel meer. Meer info >>

Nieuw
Nieuw
Topkeus
Topkeus
Topkeus
Topkeus
22,90
Topkeus
Topkeus
Topkeus
Topkeus
123,90
Topkeus
Topkeus
Topkeus

Waarom vechtsport bescherming?

Safety first geldt ook in de vechtsport scene. Je moet jezelf ook beschermen, regels en respect alleen is soms niet genoeg. Binnenhandschoenen en bandages worden vaak gebruikt onder de handschoenen, om de pols, hand, en knokkels extra te beschermen. Scheenbeschermers en hoofdbeschermers zijn voorzien van een foam laag waardoor stoten en trappen goed opgevangen worden. Ook een bitje en kruisbescherming zoals een tok is zeker bij het sparren geen overbodige luxe ;-)

De meest voorkomende merken van beschermingsproducten zijn:

- Adidas
- Shock doctor
- Booster
- Opro
- King
- RAM fighting gear
- Tuf wear
- Twins
- Venum

Vechtsport bescherming voor dames

Fightplaza heeft ook een ruime keus voor de vechtende dames ons: bandages roze, kickboks scheenbeschermer roze, binnenhandschoen roze, en uiteraard onmisbaar een borstbeschermer.

Dame, heer, jong, oud, amateur, professioneel, voor iedereen geldt hetzelfde: bespaar niet op bescherming, des te langer kun je met veel plezier je sport uitoefenen.

Kom je er niet helemaal uit, heb je vragen, opmerkingen of wil je ons gewoon bedanken, dan kun je altijd even hier bij de veelgestelde vragen kijken, onze klantenservice bellen via 085 888 1015 (ma-vr 10.00-17.00), het contactformulier invullen, ons mailen via info@fightplaza.nl of gewoon een whatsapp sturen.

Wij helpen jou graag!!!