Toont alle 4 resultaten

Bokszakhandschoenen voor kinderen

Blessures voorkomen? Bescherm de kinderhanden met zakhandschoenen voor kinderen. Zakhandschoenen zijn perfect om te gebruiken op een bokszak, boksbal, bokspaal en trap- en stootkussen. Je vindt ze hier allemaal. Meer info >>

Topkeus

Bokszakhandschoenen voor kinderen kopen?

Voorkom blessures, meer gevoel, goed letten op je techniek, je dure kickbokshandschoenen rust geven. Allemaal redenen om zakhandschoenen te gebruiken op een bokszak en bokspaal. Maar allemaal hebben ze een minder dikke padding dan kickbokshandschoenen om beter te kunnen voelen wat je doet. In tegenstelling tot kickbokshandschoenen is de maatvoering bij zakhandschoenen gewoon van XS tot XL, dus het gaat hierbij niet om ounces (gewicht). Je vind bij elke handschoen in de beschrijving duidelijk advies over welke maat voor jou het beste is. Ook geven wij de plus- en minpunten bij iedere handschoen om het voor jou nog makkelijker te maken.

Kom je er niet helemaal uit, heb je vragen, opmerkingen of wil je ons gewoon bedanken, dan kun je altijd even hier bij de veelgestelde vragen kijken, onze klantenservice bellen via 085 888 1015 (ma-vr 10.00-17.00), het contactformulier invullen, ons mailen via info@fightplaza.nl of gewoon een whatsapp sturen.

Wij helpen jou graag!!!