Gratis verzending boven €75,-*

180 dagen retourrecht

Achteraf betalen

Gratis verzending boven €75,-*

180 dagen retourrecht

Achteraf betalen

Toont alle 21 resultaten

Speedball, double end ball, reactiebal

Wil je je snelheid, coördinatie, of reactievermogen trainen? Dan is een speedball of double end ball echt iets voor jou. Meer info >>

74,85
Nieuw
Nieuw
Nieuw
Nieuw
Nieuw
Nieuw
Nieuw

Een boksbal kopen. Maar welke?

Werk aan je snelheid, reactievermogen, en coödinatie, net als de meeste profs dat doen. Een speedball verwacht van jou dat je alert en scherp bent. Fightplaza heeft een aantal soorten speedballen. Tuf wear en Adidas zijn de twee belangrijkste merken in deze categorie boksballen. De Tuf Wear authentieke speedball is gemaakt van leer en heeft een prachtige ''old school'' look. De Adidas speedball heeft een zeer aantrekkelijke prijs en is verkrijgbaar in twee maten.

Een speedball of double end ball kopen

Een double end ball (reactiebal) is vergelijkbaar met een speedball, het verschil is dat je de double end ball aan de bovenkant en onderkant moet ophangen, in tegenstelling tot de speedball die je alleen bevestigt aan de bovenkant. Oefen op een speeball of reactiebal zodat je stoten nog sneller, harder, en preciezer worden

Kom je er toch niet helemaal uit, heb je vragen, opmerkingen of wil je ons gewoon bedanken?, dan kun je altijd even hier bij de veelgestelde vragen kijken, onze klantenservice bellen via 085 888 1015 (ma-vr 10.00-17.00), het contactformulier invullen, ons mailen via info@fightplaza.nl of gewoon een whatsapp sturen. Wij helpen jou graag!!!

Wij gebruiken cookies om het winkelen bij Fightplaza gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies.