Resultaat 1–24 van de 164 resultaten wordt getoond

Kinder handschoenen voor iedere vechtsport

(Kick)bokshandschoenen, bokshandschoenen, bokszakhandschoenen, MMA handschoenen en binnenhandschoenen voor kinderen, wij hebben ze in vele soorten, merken en maten. Om het voor jezelf gemakkelijker te maken kun je een subcategorie kiezen om gerichter te zoeken. Meer info >>

Topkeus
Topkeus
Topkeus
Topkeus
Actie

Vechtsport handschoenen voor kinderen kopen. Maar welke?

Handschoenen is het eerste wat de kleine sporters dragen als ze beginnen met boksen, kickboksen of MMA. Het is ontzettend belangrijk dat de handen goed beschermd worden. Uiteraard willen ze wel handschoenen in een leuke kleur of met een gave print. Geen zorgen, er zijn ontzettend veel verschillende kinder bokshandschoenen te krijgen. 

In elke categorie handschoenen zijn er verschillende prijsklasses. Dit verschil ligt onder andere aan het materiaal, de padding (dempende vulling), maar ook zeker het merk. Duurder is dus niet altijd beter. Wij hebben bij elke handschoen voor jou op een rijtje gezet wat de plus- en minpunten zijn van de handschoen, om het wat makkelijker te maken. 

Welk merk kinder bokshandschoenen kopen?

Hier nog wat verschillende merken van (kick)bokshandschoenen, zakhandschoenen en MMA handschoenen:

- Adidas
- Everlast
- Booster
- King
- Twins 
- Venum 
- Joya
- RAM fighting gear
- Queen
- Tuf wear
- Boxeur de rues
- Lonsdale
- Legend Sports

Kom je er niet helemaal uit, heb je vragen, opmerkingen of wil je ons gewoon bedanken, dan kun je altijd even hier bij de veelgestelde vragen kijken, onze klantenservice bellen via 085 888 1015 (ma-vr 10.00-17.00), het contactformulier invullen, ons mailen via info@fightplaza.nl of gewoon een whatsapp sturen.

Wij helpen jou graag!!!