Resultaat 1–24 van de 28 resultaten wordt getoond

Bandages / Binnenhandschoenen voor kinderen

Doet jouw kind aan boksen? Bescherm de handen door het dragen van boksbandages of binnenhandschoenen onder (kick)bokshandschoenen. Meer info >>


Boksbandages of binnenhandschoenen voor kinderen kopen?

Je wilt dat je kind zorgeloos kunt sporten. Het moment dat hij of zij het opnoemt te willen boksen / kickboksen krijgen de meeste ouders het al benauwd bij de gedachte alleen al. Als hij of zij aan een vechtsport doet is de kans op blessures uiteraard aanwezig. Bij boksen komt er veel druk op de handen en polsen, het is daarom zeer belangrijk de handen van je kind goed te beschermen en vast te zetten. Onder de handschoenen raden we aan om bandages of binnenhandschoenen met bandages te dragen. Dit beschermt je handen nog meer en geeft je pols extra steun. Nog een voordeel is dat het de levensduur verlengt van de handschoenen doordat het zweet niet rechtstreeks in de handschoenen terecht komt en de handschoenen fris blijven, zo doet je kind langer met de bokshandschoenen. Gooi de bandages of binnenhandschoenen in de wasmachine en ze zijn weer als nieuw. 

Waarom boksbandages gebruiken?

De beste manier om je hand en pols te beschermen tijdens het boksen is om een bandage te gebruiken. Door een boksbandage te gebruiken bescherm je de kleine botjes en pezen in je hand en pols.Het enige nadeel is dat het inwikkelen wel wat tijd kost, vooral wanneer je ze voor de eerste keren gebruikt. Bij elk productpagina van de bandages staat bij de omschrijving beschreven hoe je ze het makkelijkste aan kunt brengen.

Welke lengte / maat boksbandage heeft een kind nodig?

Boksbandages zijn er vaak in twee maten. 250cm wordt voor kinderen.

Waarom binnenhandschoenen voor het boksen gebruiken?

Het voordeel van een binnenhandschoen is dat je deze een stuk makkelijker aandoet dan bandages. Er zijn verschillende soorten binnenhandschoenen. Sommige boks binnenhandschoenen hebben een verdikking, vaak gel, op de knokkels voor extra bescherming. Je hebt ook binnenhandschoenen voor boksen met een bandage eraan. Deze bandages zijn wel een stuk korter dan de losse lange bandage en geven hierdoor minder steun.

Kom je er niet helemaal uit, heb je vragen, opmerkingen of wil je ons gewoon bedanken, dan kun je altijd even hier bij de veelgestelde vragen kijken, onze klantenservice bellen via 085 888 1015 (ma-vr 10.00-17.00), het contactformulier invullen, ons mailen via info@fightplaza.nl of gewoon een whatsapp sturen.

Wij helpen jou graag!!!