Gratis verzending boven €75,-*
Maar liefst 100 dagen retourrecht
Achteraf betalen
Maar liefst 100 dagen retourrecht
Gratis verzending boven €75,-*
Achteraf betalen

Resultaat 1–24 van de 67 resultaten wordt getoond

Trap/stootkussens en arm/handpads

Ideaal om mee te trainen zijn trapkussens en handpads. Ze worden veel gebruikt bij sportscholen om nog gerichter te trainen. Verschillende merken, maten, soorten, je vindt het hier…


Stootkussens of trapkussens kopen?

stootkussens en trapkussens zijn ideaal om nog gerichter te trainen en het uiterste uit jezelf te halen. Alle kussens zijn voorzien van een padding voor een goede absorptie van je stoten en trappen. Aan de achterkant zijn banden bevestigd, vaak verticaal en horizontaal, wat zorgt voor een goede houvast. Samen met je trainingspartner en behulp van een stootkussen kun je nog beter jouw doelen bereiken.

Handpads of armpads kopen?

Ook de armpads en handpads zijn erg populair, voornamelijk vanwege de compactheid. Alle pads zijn voorzien van een padding voor een goede absorptie van je stoten en trappen. Aan de achterkant zijn banden bevestigd, vaak verticaal en horizontaal, wat zorgt voor een goede houvast. Samen met je trainingspartner en behulp van een hand- of armpad kun je nog beter jouw doelen bereiken.

Merken van stootkussens en handpads zijn:

- Adidas
- Booster
- RAM fighting gear
- Sprotief
- Venum
- Joya
- Tuf wear

Kom je er toch niet helemaal uit, heb je vragen, opmerkingen of wil je ons gewoon bedanken ?, dan kun je altijd even hier bij de veelgestelde vragen kijken, onze klantenservice bellen via 085 888 1015 (ma-vr 10.00-17.00), het contactformulier invullen, ons mailen via info@fightplaza.nl of gewoon een whatsapp sturen.

whatsapp sturen WhatsApp met ons

Wij helpen jou graag!!!

Hé sportieveling, als je onze site gebruikt krijg je van ons cookies. Klik op OK als je dat goed vindt.