Toont alle 6 resultaten

Fitness riemen

Toe aan een nieuwe stap in je fitness carrière? Of misschien gewoon toe aan een nieuwe fitness riem? Welke van de twee het ook mag zijn, je bent hier aan het juiste adres om meer te weten te komen over fitness riemen, ofwel lifting bels, en het gebruik ervan. Welke fitnessriem je ook wenst: gewichthef riem, powerlift riem, fitness riem leer, je vindt ze hier…Meer info >>


Fitness riemen kopen?

Tijdens het maken van squats, deadliften en gewichtheffen wordt vaak een riem vaak gebruikt. De fitnessriem wordt niet voor niks ook vaak squat belt of deadlift belt genoemd. Maar ook bij andere zware gewichthefoefeningen is zo’n zogenaamde gewichthef riem ideaal. Tijdens het trainen van bijvoorbeeld een squat of deadlift met veel gewicht, is er een kans dat je door al het gewicht de juiste houding wat uit het oog verliest. Doordat een fitness riem je core ondersteunt, blijf je gemakkelijker in de juiste houding. Hierdoor train je effectief en kan je op den duur ook makkelijker meer gewicht pakken zonder het risico te lopen dat je de fitness oefeningen verkeerd uitvoert. Het gebruik van een fitness riem maakt je sterker, waardoor je meer gewicht kunt heffen. Vervolgens maakt het trainen met zwaardere gewichten je ook weer sterker. Een fitness riem helpt je dus wel degelijk stappen te maken bij het fitnessen of gewichtheffen. Echter is het niet de bedoeling dat je lifting bels gaat gebruiken omdat je core niet sterk genoeg is.

Kom je er niet helemaal uit, heb je vragen, opmerkingen of wil je ons gewoon bedanken, dan kun je altijd even hier bij de veelgestelde vragen kijken, onze klantenservice bellen via 085 888 1015 (ma-vr 10.00-17.00), het contactformulier invullen, ons mailen via info@fightplaza.nl of gewoon een whatsapp sturen.

Wij helpen jou graag!!!