Toont alle 24 resultaten

Truien / Hoodies, joggingbroeken en joggingpakken

Draag een lekkere trui, een oversized hoodie of een joggingbroek tijdens het sporten of heerlijk in je vrije tijd. Fightplaza heeft ze in allerlei gave kleuren…Meer info >>


Sportswear of streetwear?

Dat verschil is bijna niet meer te zien. Truien, hoodies em joggingbroeken worden vandaag de dag gebruikt als zowel sportkleding als vrijetijdskleding. Een lekker zittende trui tijdens het wandelen of onderweg naar de winkel, het kan allemaal, er leuk uitzien icm. met comfort, wie wil dat nou niet.

Een trui of hoodie kopen?

Je ziet ze overal, op straat, op kantoor zelfs op feestjes kunnen we niet meer om truien en hoodies heen. Echt iedereen draagt ze, van kinderen tot moeders tot opa's en oma's. Er zit wel verschil in hoor wie welke hoodies draagt. Draag je een strakke trui of ga je voor de oversized hoodie? Gebruik je het voor sporten of draag je het liever in je vrije tijd?

Een trui of hoodie voor dames

Niet alleen mannen dragen een trui of hoodie, ook dames truien en dames hoodies kom je overal op straat tegen. Een jurkje of topje zijn leuk maar er is niets fijners dan een zacht lekker zittende hoodie toch? Een stoere dames trui met print, een knalroze oversided hoodie of een nette zwarte trui, het is allemaal niet meer weg te denken uit het straatbeeld.

Een joggingbroek voor dames

Een dame / vrouw in een joggingbroek zie je overal. Je draagt ze niet alleen tijdens het sporten maar ook gewoon op de bank of als je onderweg bent.

 

Kom je er niet helemaal uit, heb je vragen, opmerkingen of wil je ons gewoon bedanken, dan kun je altijd even hier bij de veelgestelde vragen kijken, onze klantenservice bellen via 085 888 1015 (ma-vr 10.00-17.00), het contactformulier invullen, ons mailen via info@fightplaza.nl of gewoon een whatsapp sturen.

Wij helpen jou graag!!!