Resultaat 1–24 van de 84 resultaten wordt getoond

Overige artikelen

Deze producten zijn niet alleen bedoeld voor gebruik bij vechtsporten, maar voor sporten in het algemeen. Springtouwen, verzorgings producten en meer vind je hier… Meer info >>

Nieuw
Nieuw
Nieuw

Een springtouw kun je gebruiken om in topconditie te komen. Conditie heb je niet alleen nodig bij kickboksen, maar is nodig voor alle sporten die bestaan. Je spieren krijgen een hoop te verduren tijdens sporten, de thaise namman mua crème vermindert de spanning zodat je spieren sneller herstellen. Een beetje aandacht aan je sportkleding kan geen kwaad, met de Nuvo sport fresh equipment ruiken jouw (kick)bokshandschoenen, scheenbeschermers, en andere kledingstukken weer als nieuw en verleng je ook de levensduur.

Kom je er niet helemaal uit, heb je vragen, opmerkingen of wil je ons gewoon bedanken, dan kun je altijd even hier bij de veelgestelde vragen kijken, onze klantenservice bellen via 085 888 1015 (ma-vr 10.00-17.00), het contactformulier invullen, ons mailen via info@fightplaza.nl of gewoon een whatsapp sturen.

Wij helpen jou graag!!!

Wij gebruiken cookies om het winkelen bij Fightplaza gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies.