Adidas (kick)bokstrainingsspullen kopen?

Je kunt natuurlijk gelijk naar alle vechtsportartikelen van Adidas maar wil je wat meer informatie over het merk Adidas en de producten lees dan snel verder. Een Duits bedrijf begonnen met schoenenverkoop in 1920 en uitgegroeid tot het grootste sportmerk wereldwijd. Wil je een goed begin maken met je (kick)bokstraining? Dan moet je de spullen van Adidas kopen. Dit sportmerk is natuurlijk over de gehele wereld bekend omdat het materialen maakt voor allerlei soorten sporten. Veel van de toppers in verschillende disciplines trainen en werken er dan ook mee. Ook wanneer je een training in het (kick)boksen of MMA doet, kan je hier goed mee aan de slag.

Waarom kiezen voor Adidas (kick)boksequipment?

Wat maakt het nu zo aantrekkelijk om voor de boksspullen van Adidas te kiezen? Een belangrijke reden is dat je er alles kunt vinden wat je nodig hebt. Het gaat dus niet alleen om bokszakken, (kick)bokshandschoenen en kleding. Je kunt er bijvoorbeeld ook MMA handschoenen  en bescherming/protectie in de line-up vinden. Zo kan je dus zorgen dat je optimaal gekleed en optimaal beschermd bent dankzij de spullen van deze grote fabrikant.

Adidas Bokszakken

Bokszakken worden steeds meer in sportscholen gebruikt en ook thuis kun je er heerlijk op los gaan. Je kunt al een adidas bokszak vinden vanaf 60 euro. Voor de beste adidas bokszakken betaal je een flink bedrag maar dan heb je ook wel het summum. De meeste bokszakken hebben de standaard vorm zoals iedereen ze kent, maar Adidas heeft ook bokszakken in een andere vorm. Deze bokszakken zijn perfect voor opstoten, knieën en trappen. De gewone bokszakken zijn er in verschillende lengtes van 70 CM tot 180 CM met een doorsnee van 35 CM. Wil je de bokszak alleen gebruiken om te stoten dan heb je genoeg aan een kleine bokszak van 70 tot 120 CM. Wil je de bokszak ook gebruiken voor kickboksen dan heb je een 150 of 180 CM bokszak nodig. Het verschil in prijs zit in het materiaal, de lengte en het gewicht. Hoe zwaarder de bokszak hoe stabieler die hangt. Je kunt je voorstellen dat als je een lichte bokszak hebt deze flink kan gaan zwieren als je stoot of trapt. Dat kan erg vervelend zijn. De vulling van de bokszakken bestaat uit versneden textielsnippers. Deze vulling zorgt voor een uitstekende absorptie voor je handen, voeten en benen. Bij alle bokszakken wordt een ketting geleverd, je hebt dan enkel nog bokszak bevestiging nodig om het aan op te hangen.

Adidas bokszakken

Adidas Boksballen

Als je je snelheid of reactievermogen wilt trainen is een Adidas speedball of double end ball meer geschikt. Deze boksballen verwachten van jou dat je alert en scherp bent, anders dan een gewone bokszak. Dankzij het snelle stoten werk je ook gelijk aan je conditie.

Adidas boksballen

Adidas (kick)bokshandschoenen

Adidas heeft een ruime collectie (kick)bokshandschoenen met uiteenlopende prijzen. Het verschil zit vooral in het materiaal waar de bokshandschoenen van gemaakt zijn. Train je 1 á 2 keer per week dan kun je kiezen voor kunstlederen (kick)bokshandschoenen. Ga je ze vaker gebruiken dan kun je het beste gaan voor leren (kick)bokshandschoenen. Deze zijn wel wat duurder maar ze zijn ook zeker van betere kwaliteit waardoor je langer van je bokshandschoenen kunt genieten. Hier zijn onze beste keuzes in de verschillende prijsklassen.

Budget Adidas (kick)bokshandschoenen

De handschoenen die in deze categorie vallen zijn gemaakt van kunstleder. Deze bokshandschoenen voor beginners zijn perfect als je net begint met trainen of als je gewoon op zoek bent naar een handschoenen tegen een vriendelijke prijs.

Middenklasse Adidas (kick)bokshandschoenen

Deze bokshandschoenen zijn gemaakt van hoogwaardig kunstleder, hierdoor zijn ze lager geprijsd dan de leren handschoenen maar toch van hoge kwaliteit. Deze sterke (kick)bokshandschoenen van Adidas zijn geschikt voor beginners tot lichtgevorderd.

Beste Adidas (kick)bokshandschoenen

Train je meer dan drie keer in de week of wil je gewoon de beste Adidas (kick)bokshandschoenen dan zul je toch echt voor leren adidas bokshandschoenen moeten gaan. Deze zijn van de beste kwaliteit en extreem duurzaam. Je handen en polsen krijgen ook de beste bescherming en ze zijn zeer netjes afgewerkt.

Adidas (kick)bokshandschoenen

Adidas kickboksscheenbeschermers

Wil je een goede kickbokstraining doen dan is het een belangrijke zaak om kickboksscheenbeschermers te dragen. Adidas heeft veel keus in scheenbeschermers. Hier zitten de verschillen ook in het materiaal waar ze van gemaakt zijn, maar ook heel belangrijk in hoeverre de scheenbeschermer beschermd. Hoe duurder de scheenbeschermers, des te beter ze van kwaliteit zijn en meer bescherming geven. Hier zijn onze beste keuzes in de verschillende prijsklassen

Budget Adidas kickboksscheenbeschermers

De goedkope scheenbeschermers voor kickboksen van adidas zijn niet alleen perfect voor de beginnende sporter maar ze worden ook veel gebruikt door mensen die al langer kickboksen en toch een beetje bescherming willen als ze zaktraining doen.

Beste Adidas kickboksscheenbeschermers

De scheenbeschermers in deze prijsklasse zijn gemaakt van kunstleder en hebben meer padding, hierdoor geven ze een stuk meer bescherming dan de katoenen scheenbeschermers. Deze voorgevormde scheenbeschermers van adidas zijn stevig en hebben een fijne pasvorm.

Adidas kickboksscheenbeschermers

Adidas kickboks sets

Wil je als beginner in één keer klaar zijn om te trainen. Dan kan je al je (kick)boksspullen kopen in één set, bestaande uit (kick)bokshandschoenen en scheenbeschermers. Door de aankoop van een Adidas kickboks set bespaar je geld en heb je een mooi combinatie dat bij elkaar past.

Adidas kickboks sets

Adidas MMA en zakhandschoenen

Naast (kick)bokshandschoenen heeft Adidas ook andere vechtsporthandschoenen in de collectie, namelijk bokszakhandschoenen en MMA handschoenen. Zakhandschoenen hebben minder padding dan bokshandschoenen zodat je meer voelt wat je doet en dus gerichter kunt trainen. Zakhandschoenen worden ook vaak gebruikt zodat je je (kick)bokshandschoenen kunt sparen. Gebruik je zakhandschoenen tegen een bokszak en je (kick)bokshandschoenen om te sparren, zo sla je je vaak duurdere (kick)bokshandschoenen niet stuk tegen de zak. Bij mixed martial arts ofwel MMA mag je je tegenstander ook vastpakken hierdoor komen de open vingers van de MMA handschoenen goed van pas. MMA handschoenen zijn ook geschikt voor zak- of padtraining. De Adidas MMA handschoenen van kunstleer hebben een geweldige prijs/kwaliteit verhouding. Voor de leren MMA handschoenen van Adidas daarentegen betaal je een stuk meer maar deze zijn ook veel sterker en duurzamer.

Adidas MMA handschoenen

Adidas zakhandschoenen

Adidas trap- en stootkussens

Voor een trainer is het ideaal om een trap- en stootkussen of handpad / stootkussen te gebruiken. Dankzij de compacte vorm van deze Adidas stootkussens worden de trainingen realistischer en kun je gericht trainen. De stootkussens van Adidas zijn gemaakt van kunstleder van verschillende kwaliteit, dit om de prijs laag te houden. Tegenwoordig heb je kunstleer van dezelfde kwaliteit als echt leer.

Adidas trap/stootkussens

Adidas arm- en handpads

Adidas beschermmiddelen

Naast scheenbeschermers heeft Adidas nog meer vechtsport beschermers, zoals onder andere hoofdbeschermers, boksbandages, kruisbeschermers, binnenhandschoenen en bitjes/gebitsbeschermers. De Adidas hoofdbeschermers hebben een geweldige prijs/kwaliteit verhouding. Bandages en binnenhandschoenen worden gebruikt onder de je handschoenen om je handen en pols extra stevigheid te bieden. De Adidas boksbandages zijn te krijgen in 250 en 450 CM. Heb je geen zin of tijd om de bandages om te wikkelen dan kun je kiezen om Adidas binnenhandschoenen te gebruiken. Een bitje ofwel gebitsbeschermer is onmisbaar wanneer je spart of aan wedstrijden doet. Voor de bescherming van het kruis heeft Adidas kruisbeschermers voor dames en heren.

Adidas bescherming

Is Adidas ook geschikt voor kinderen?

Adidas maakt materialen in verschillende maten en uitvoeringen. Dat betekent dus ook dat er voor kinderen het nodige te vinden is, zoals kinder kickboksscheenbeschermers, kinder (kick)bokshandschoenen en kinder hoofdbeschermers. De Adidas boksatributen voor kinderen zijn te krijgen in gave kleuren en zijn perfect te combineren met elkaar, zo kunnen de kleinste krijgers modieus (kick)boksen.

Adidas voor kinderen

Is Adidas ook geschikt voor dames?

Als je op zoek bent naar roze (kick)bokshandschoenen dan heeft Adidas een aantal mooie voor jou in de collectie. Bescherm je handen en pols door roze bandages of roze binnenhandschoenen te gebruiken. Ook voor roze damesscheenbeschermers kun je bij Adidas terecht. Bescherm je edele delen met een Adidas Dames Kruisbeschermer en een Adidas Borstbeschermer.

Adidas voor dames

Gemaakt van de beste materialen

De boksmaterialen van Adidas zijn gemaakt van materialen van hoge kwaliteit. Zo wordt er gebruik gemaakt van hoge kwaliteit kunstleder en echt leer. Daarnaast worden de beschermingsmaterialen gevuld met gel en foam waardoor deze zeer lang hun beschermende functie blijven behouden. Dit maakt het dus gemakkelijk om er lange tijd mee te blijven werken. Het kan je niet ontgaan zijn dat Adidas met zijn uitgebreide collectie staat voor kwaliteit en diversiteit. Ze hebben niet voor niets een groot martk aandeel in de vechtsportwereld.

Kom je er niet helemaal uit, heb je vragen, opmerkingen of wil je ons gewoon bedanken, dan kun je altijd even hier bij de veelgestelde vragen kijken, onze klantenservice bellen via 085 888 1015 (ma-vr 10.00-17.00), het contactformulier invullen, ons mailen via info@fightplaza.nl of gewoon een whatsapp sturen.

Wij helpen jou graag!!!

Dit bericht is gepost in Merken. Bookmark de link.