Resultaat 1–24 van de 520 resultaten wordt getoond

Vechtsportartikelen voor kinderen

Boksen en kickboksen is goed voor de ontwikkeling en weerbaarheid van kinderen. Het is niet alleen meer voor de echte vechters, steeds meer kinderen doen aan deze vechtsport. Bij Fightplaza hebben we kickbokshandschoenen, scheenbeschermers, bitjes en nog veel meer voor kinderen…Meer info >>

Actie
Topkeus
Oorspronkelijke prijs was: €127,90.Huidige prijs is: €121,82.
Actie
Topkeus
Oorspronkelijke prijs was: €124,80.Huidige prijs is: €114,90.
Actie
Oorspronkelijke prijs was: €117,90.Huidige prijs is: €116,82.
Topkeus
Actie
Oorspronkelijke prijs was: €124,80.Huidige prijs is: €114,90.
Topkeus
Actie
Oorspronkelijke prijs was: €127,90.Huidige prijs is: €121,82.
Actie
Uitverkocht
Oorspronkelijke prijs was: €98,90.Huidige prijs is: €48,00.
Topkeus

Vechtsportartikelen voor kinderen kopen?

Als je kind aan boksen of kickboksen doet dan heb je de juiste kickboksspullen nodig voor hem of haar. Uiteraard voor de bescherming en veiligheid maar je kind wilt er natuurlijk ook leuk uitzien tijdens het boksen of kickboksen. Gelukkig zijn er mooie, gave en goede kickboxspullen voor kinderen te krijgen.

Bescherming tijdens (kick)boksen voor kinderen

Er is niets belangrijkers dan de juiste bescherming tijdens boksen en kickboksen. Niet alleen voor diegene die het draagt maar ook voor zijn of haar tegenstander. Ze moeten goed passen en goede bescherming geven om de veiligheid te kunnen garanderen. Kinder (kick)bokshandschoenen, kinder kickboksscheenbeschermers, kinder boksbitjes / mondbeschermers en kinder hoofdbeschermers / bokshelmen geven optimale bescherming.

(Kick)boksspullen voor kinderen kopen?

Het is natuurlijk wel erg leuk om papa, mama, broer of zus te gebruiken als bokszak maar een kinder bokszak of kinder handpads met bokshandschoenen zijn daar misschien wel iets beter voor geschikt. Tijdens het kickboksen is het prettig dat je vrij kunt bewegen. Een kinder kickboksshort / kickboksbroekje draagt hier aan bij en bovendien zijn er geweldige designs te krijgen.

Kom je er niet helemaal uit, heb je vragen, opmerkingen of wil je ons gewoon bedanken, dan kun je altijd even hier bij de veelgestelde vragen kijken, onze klantenservice bellen via 085 888 1015 (ma-vr 10.00-17.00), het contactformulier invullen, ons mailen via info@fightplaza.nl of gewoon een whatsapp sturen.

Wij helpen jou graag!!!