Na een kickbokstraining of wedstrijd kunnen je scheenbeschermers behoorlijk gaan ruiken, laat maar zeggen stinken. Maar hoe krijg je die stank uit je scheenbeschermers? Het makkelijkste is ze even snel in de wasmachine te doen. Maar kunnen kickboks scheenbeschermers eigenlijk in de wasmachine? De meeste scheenbeschermers kunnen dat niet, behalve deze die gemaakt zijn van katoen. Hoe je ze dan toch schoon en fris houdt vertellen in dit blog. Zijn jouw scheenbeschermers niet meer te redden ga dan gelijk naar onze categorie kickboks scheenbeschermers.

Welke kickboks scheenbeschermers kunnen in de wasmachine?

Er zijn kickboks scheenbeschermers gemaakt van katoen, kunstleer en leer. Alleen katoenen scheenbeschermers kunnen in de wasmachine. Maar hoe houdt je de andere scheenbeschermers dan schoon en fris?

Tips om scheenbeschermers schoon te houden

Nu je weet dat de meeste scheenbeschermers niet in de wasmachine kunnen vraag je je misschien af hoe je ze dan schoon en fris houdt of krijgt. Zie de volgende tips:

Laat je scheenbeschermers drogen / luchten

Het beste is de scheenbeschermers gelijk te laten drogen en luchten. Laat ze nooit in je tas zitten. Als je je scheenbeschermers niet goed droogt, kunnen ze gaan stinken en kunnen er schimmels en bacteriën ontstaan. Dit kan niet alleen een onaangename geur veroorzaken, maar het kan ook schadelijk zijn voor je gezondheid.

Spuit de scheenbeschermers in een anti-bacteriële spray

Nadat je de scheenbeschermers hebt laten drogen, spuit je ze in met een anti-bacteriële spray. Hiermee dood je alle overgebleven bacteriën en het laat een frisse geur achter.

Doe de scheenbeschermers in de vriezer

Je kunt je scheenbeschermers een paar dagen in de vriezer leggen. De lage temperaturen doden de bacteriën, wat de beste manier is om van vieze geurtjes af te komen. Zorg er vervolgens wel voor dat je ze daarna goed laat drogen.

Schoonmaken met een sopje

Je kunt je scheenbeschermers schoonmaken met warm water, een sopje en een borstel. Het is belangrijk om de scheenbeschermers hierna goed te laten drogen.

Conclusie

Gelieve te onthouden dat geen enkele methode de garantie biedt om alle geuren en bacteriën volledig te verwijderen, maar deze technieken kunnen wel bijdragen tot fris en fruitige scheenbeschermers.

Onze anti-bacteriële sprays

14,90

Best geteste kickboks scheenbeschermers

Topkeus
Topkeus
Topkeus
123,90
Topkeus
Topkeus
Topkeus

Kom je er niet helemaal uit, heb je vragen, opmerkingen of wil je ons gewoon bedanken, dan kun je altijd even hier bij de veelgestelde vragen kijken, onze klantenservice bellen via 085 888 1015 (ma-vr 10.00-17.00), het contactformulier invullen, ons mailen via info@fightplaza.nl of gewoon een whatsapp sturen.

Wij helpen jou graag!!!

Dit bericht is gepost in Advies. Bookmark de link.