Gratis verzending boven €75,-*

180 dagen retourrecht

Achteraf betalen

Gratis verzending boven €75,-*

180 dagen retourrecht

Achteraf betalen

Wil je gelijk alle soorten bokszakken zien die wij aanbieden ga dan naar de categorie bokszakken & ballen.

Je wilt een bokszak kopen, maar hoe te kiezen?

Een bokszak, boksbal, speedbag, uppercut bag, bokspaal en boksdummie zijn ideaal om thuis mee te trainen maar ook perfect voor in de gym. Om coördinatie te verbeteren zijn de speedballen en double-end ballen ontwikkeld. De meest bekende zijn de traditionele hangende bokszakken. Wil je weten hoe je een bokszak moet ophangen, gaan dan naar onze blog, Hoe hang je een bokszak goed op? Als je gelijk onze meest verkochte bokszak wilt zien, ga dan naar de Bokszak Classic Zwart. Mocht je geen ruimte of plek hebben om een bokszak op te hangen dan is een staande bokszak een uitkomst. De voet van zo’n bokspaal is te vullen met water of zand. Zo blijft een staande bokszak zelfs na een harde lowkick gewoon staan. Denk je nu toch, een gewone bokszak is niets voor mij en wil je meer weten over een staande bokszak / bokspaal lees dan de blog Waarom een vrijstaande bokszak / bokspaal? Ben je een BJJ/MMA/Grappling vechter en wil je de fijne kneepjes van het grondwerk onder de knie krijgen en locks en grips trainen? Dan is de Super Pro Professional Grappling Dummy een perfecte trainingspartner.
Voor een bokser en kickbokser is het belangrijk dat je de geleerde technieken op een stevig oppervlak traint. Het is de perfecte manier om je techniek te optimaliseren en de impact van jouw stoten en trappen te voelen. Een kleine opsomming van wat voordelen trainen tegen een bokszak: trainen van spieren, trainen van techniek, trainen van weerstand, uithoudingsvermogen verhogen, stoom afblazen (stress relief). Hieronder wat voorbeelden van verschillende soorten bokszakken.

Welke bokszak past bij jou?

Het is heel belangrijk dat je de juiste zak kiest. Bokszakken kunnen gemaakt zijn van drie verschillende materialen. De lengte en het gewicht van een bokszak zijn ook van groot belang. Des te zwaarder des te stabieler. Wil je alleen stoten of ook trappen? Heb jij heel veel power in jouw stoten? Dit zijn vragen die je jezelf moet stellen.

Materiaal bokszak:

– Stof (canvas, nylon): recreratief gebruik
– Polyurethaan (pu, kunstleder): regelmatig gebruik
– Leder: regelmatig en intensief gebruik

Lengte van de bokszak:

– t/m 70 cm: kinderen t/m 8 jaar
– 80-90 cm: kinderen t/m 12 jaar
– 100-130 cm: alleen voor stoten (redelijk stabiel)
– 140-200 cm: voor stoten en trappen (zeer stabiel)

Nog meer vragen?

Kom je er niet helemaal uit, heb je vragen, opmerkingen of wil je ons gewoon bedanken, dan kun je altijd even hier bij de veelgestelde vragen kijken, onze klantenservice bellen via 085 888 1015 (ma-vr 10.00-17.00), het contactformulier invullen, ons mailen via info@fightplaza.nl of gewoon een whatsapp sturen.

Wij helpen jou graag!!!

Dit bericht is gepost in Advies. Bookmark de link.

2 reacties op “Welke bokszak is geschikt voor jou?

 1. Frank zegt:

  Goedendag, ik ben op zoek naar een bokszak die je permanent buiten kan hangen in de tuin.
  Welk materiaal is dan geschikt.

  Bvd voor uw antwoord

  • patricia twisk zegt:

   Goededag,

   Helaas is dat er niet. Bij vocht gaat textiel altijd schimmelen. Misschien is voor u een staande bokszak geschikt. Deze zijn verplaatsbaar.

   Groeten Patricia

Reacties zijn gesloten.

Wij gebruiken cookies om het winkelen bij Fightplaza gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies.