Waarom een staande bokszak / bokspaal staand?

Een bokspaal, staande bokszak, staande boksbal of hoe je het ook wilt noemen is de ideale trainingspartner. Zowel voor de beginnende als gevorderde vechter. Makkelijk te verplaatsen en dus geen sta in de weg. Geen gaten in de muur of het plafond. Handig voor thuis en in de sportschool. Sporten wanneer jij wilt! Wil je uitgebreid weten wat de voordelen zijn van een staande bokspaal in tegenstelling tot een hangende bokszak lees dan onze andere blog, Waarom kiezen voor een vrijstaande bokszak / bokspaal?

RAM bokspalen / staande bokszakken

Welke RAM bokspaal / staande bokszak?

De kwaliteit van alle bokspalen is goed. De keuze is vooral afhankelijk van wat je er mee wilt. Ook laag trappen? Ga dan voor een paal met veel trap/stoot oppervlak zoals de RAM O staande bokszak, heb je dit niet nodig dan is bijvoorbeeld de RAM C staande bokszak een goede keuze. Wil je echt alles groter en met scoring zones dan is de RAM O XL staande bokszak de ultieme beleving. Op dit moment zijn de RAM Fighting Gear bokspalen de meest verkochte palen. Het Nederlandse merk Ram is zeer gespecialiseerd op het gebied van bokspalen en heeft ook het ruimste assortiment. De kwaliteit is 100% gelijk (of zelfs beter) aan de palen van victory sports, tuf wear en vele anderen. Zie hieronder een greep uit de collectie RAM bokspalen Wil je onze vechter eens in actie zien met verschillende bokspalen en zo een gerichtere keuze maken, check dan het RAM fighting gear YouTube kanaal HIER.

Best geteste bokspalen

Actie
Pre-order nu voor 26-7
Oorspronkelijke prijs was: €265,00.Huidige prijs is: €225,00.
Actie
Pre-order nu voor 26-7
Oorspronkelijke prijs was: €345,00.Huidige prijs is: €295,00.
Actie
Pre-order nu voor 26-7
Oorspronkelijke prijs was: €325,00.Huidige prijs is: €285,00.
Actie
Pre-order nu voor 26-7
Oorspronkelijke prijs was: €345,00.Huidige prijs is: €295,00.
Actie
Pre-order nu voor 26-7
Oorspronkelijke prijs was: €329,00.Huidige prijs is: €289,00.
Actie
Pre-order nu voor 26-7
Oorspronkelijke prijs was: €349,00.Huidige prijs is: €299,00.

Kom je er niet helemaal uit, heb je vragen, opmerkingen of wil je ons gewoon bedanken, dan kun je altijd even hier bij de veelgestelde vragen kijken, onze klantenservice bellen via 085 888 1015 (ma-vr 10.00-17.00), het contactformulier invullen, ons mailen via info@fightplaza.nl of gewoon een whatsapp sturen.

Wij helpen jou graag!!!

Dit bericht is gepost in Advies. Bookmark de link.