Wil je gelijk alle bokspalen zien die wij aanbieden gaan dan naar de categorie bokspalen. Lees ander lekker verder voor meer informatie.

Bokspalen / staande bokszakken

Een bokspaal, ook wel staande bokszak genoemd kan heel handig zijn voor bij jou thuis, maar ook bij sportscholen worden ze veel gebruikt. Eigenlijk is een bokspaal een verplaatsbare bokszak, een enorm voordeel is dat. Het is dus geen sta in de weg en je hoeft geen gaten te boren in het plafond of de muur. Het aantal merken dat bokspalen maakt is niet heel groot, we bespreken hier diegenen die het grootste aandeel in de markt hebben. Er is veel verschil in prijs qua bokspalen, maar is een duurdere bokspaal ook beter? Nee, zeker niet. De RAM O XL Bokspaal / Staande Bokszak Met Scoring Zones is de best verkochte bokspaal en in tegenstelling tot andere merken heeft deze staande bokszak een zeer aantrekkelijke prijs.

RAM bokspalen / staande bokszakken

RAM fighting gear Bokspaal / Staande bokszak

RAM fighting gear bestaat sinds 2016, nog niet zo heel lang dus. Zij hebben in een korte tijd een grote collectie bokspalen opgebouwd en zijn nog steeds aan het uitbreiden. Er zijn twee hoofdsoorten bokspalen van RAM, de RAM C en de RAM O. Onder deze twee soorten zijn er weer verschillende varianten bokspalen.

RAM C bokspaal / staande bokszak

De RAM C bokspaal heeft de laagste prijs, op deze bokspaal kun je perfect stoten en hoge trappen trainen. Het stootgedeelte begint wat hoger en daarom kun je hier geen low kicks op uitoefenen. De RAM C bestaat ook met scoring zones in verschillende kleuren, zoals de RAM C staande bokszak met scoring zones RED. Met deze cijfers kun je gerichter trainen en je nog meer focussen op het plaatsen van jouw stoten.

RAM O bokspaal / staande bokszak

De RAM O staande bokszak heeft een stuk groter trap- en stootgedeelte en is hierdoor ideaal om alle stoten en trappen op uit te oefenen. Er is ook een variant met het RAM logo groter op het stootgedeelte, dit is de RAM O2 staande bokszak. De RAM O is er ook in een aantal XL uitvoeringen, het trap- en stootgedeelte van deze bokspalen is nog breder en hoger. Als je gericht wilt trainen is de RAM O XL staande bokszak met scoring zones perfect voor jou. Deze bokspaal heeft de cijfers 1 tot en met 12 en is dus ideaal voor precisietraining. De RAM CAM O XL heeft een stoere camouflage print en is hierom uniek in zijn soort.

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Alle RAM bokspalen gemaakt van zeer sterk kunstleder met aan de binnenkant meerdere lagen EVA foam. Door dit materiaal zal de bokspaal altijd zijn originele vorm houden en je harde stoten en trappen niet zichtbaar zijn. Als je voor een bokspaal van RAM kiest weet je in ieder geval dat je waar krijgt voor je geld. Deze bokspalen hebben een hele goede prijs/kwaliteit verhouding en liggen daarom goed op markt.

Century bokspaal

Century vooral bekend bij mma vechters bestaat al sinds 1976 en heeft een groot assortiment bokspalen. Voor de jeugd hebben zij speciale bokspalen die wat kleiner zijn en ze verkopen verstelbare bokspalen. Op zich handig, verstelbaar, doordat de bokspaal door elke bokser op de juiste hoogte gezet kan worden. Een nadeel is dat als de bokspaal op de hoogste stand staat het wat instabieler is. Wil jij high kicks en low kicks trainen? Dan is een verstelbare bokspaal minder handig doordat het stootgedeelte een stuk kleiner is. Century heeft vooral bokspalen in de hoogste prijsklasse, dat wil in dit geval niet zeggen dat het ook beter is. Uiteraard betaal je ook voor het merk. In het begin dat bokspalen nog niet zo bekend waren, was Century bijna de enige op de markt met bokspalen. Nu komen er steeds meer merken die ook bokspalen produceren met dezelfde kwaliteit of zelfs beter en deze prijzen liggen een stuk lager.

Tuf Wear bokspaal

Tuf wear heeft een bokspaal op de markt voor ongeveer 220 euro. Deze bokspaal is ideaal om je stoten en high kicks te trainen maar niet geschikt voor low kicks.

Victory Sports bokspaal

Victory Sports heeft twee soorten bokspalen. Een bokspaal voor alle soorten stoten en trappen, en de andere is net als de bokspaal van Tuf Wear niet geschikt voor low kicks.

Rumble bokspaal

Rumble heeft veel diversiteit in hun bokspalen. Zo hebben ze bokspalen voor de jeugd waarbij de voet al gevuld is met zand. De meeste bokspalen van Rumble zijn verstelbaar en daarom iets duurder dan die van RAM, Tuf Wear en Victory Sports.

Tot slot

De voet kan het beste gevuld worden met zand of fijn grind, hierdoor staat de bokspaal het stabielst. Bokspalen worden steeds populairder, vooral bij sportscholen worden ze steeds vaker gebruikt voor bijvoorbeeld kick fun. Een leuke manier om aan je lichaam te werken, op harde muziek lekker los gaan op een bokszak of staande bokspaal. Een staande bokspaal is dan ideaal omdat deze niet de hele les gebruikt wordt. Je zet het op de gewenste plek wanneer het nodig is en na gebruik zet je deze zo weer aan de kant. Ook thuis worden bokspalen veel gebruikt, niet altijd naar de sportschool moeten als je los wilt gaan en geen sta in de weg in het midden van de kamer. Zoals jullie konden lezen is er in tegenstelling tot een hangende bokszak niet heel veel aanbod in staande bokspalen. De materialen die alle merken gebruiken verschillen niet heel veel van elkaar en daarom geldt voor bokspalen zeker dat duurkoop niet altijd beter is.

Best geteste bokspalen

Actie
Pre-order nu voor 29-7
Oorspronkelijke prijs was: €265,00.Huidige prijs is: €225,00.
Actie
Pre-order nu voor 29-7
Oorspronkelijke prijs was: €345,00.Huidige prijs is: €295,00.
Actie
Pre-order nu voor 29-7
Oorspronkelijke prijs was: €325,00.Huidige prijs is: €285,00.
Actie
Pre-order nu voor 29-7
Oorspronkelijke prijs was: €345,00.Huidige prijs is: €295,00.
Actie
Pre-order nu voor 29-7
Oorspronkelijke prijs was: €329,00.Huidige prijs is: €289,00.
Actie
Extra Breed
Oorspronkelijke prijs was: €349,00.Huidige prijs is: €299,00.

Kom je er niet helemaal uit, heb je vragen, opmerkingen of wil je ons gewoon bedanken, dan kun je altijd even hier bij de veelgestelde vragen kijken, onze klantenservice bellen via 085 888 1015 (ma-vr 10.00-17.00), het contactformulier invullen, ons mailen via info@fightplaza.nl of gewoon een whatsapp sturen.

Wij helpen jou graag!!!

Dit bericht is gepost in Advies. Bookmark de link.