Het wordt steeds populairder, trainen met een bokszak. Ook onder de niet boksers, boksen is namelijk niet alleen een krachtsport maar ook je techniek en uithoudingsvermogen worden flink op de proef gesteld. Bij kickboksen, je kunt het wel raden, trap je ook tegen de bokszak. Ben je van plan om dat te gaan doen, dan heb je wel een bokszak nodig die lang genoeg is voor de hoge en lage trappen.

(Kick)bokszak

Op elke bokszak kun je stoten. Als je ook wilt trappen op de bokszak heb je veel meer oppervlak nodig. Een bokszak van 150 cm of 180 cm is geschikt voor stoten en alle soorten trappen, high kicks en low kicks, je kunt ze er allemaal op kwijt. Iedereen kan van een kickboks zak gebruik maken, kinderen en beginnende kickboksers maar ook gevorderde en professionele kickboksers. Om deze reden worden deze lengte bokszakken ook veel aangeschaft voor thuis, omdat het hele gezin er plezier van kan hebben.

Boskzakken voor kickboksen

Ready to rumble

Nu je weet welke bokszak je nodig hebt om tegen te kickboksen kun je gericht zoeken. Zorg dat je jezelf goed beschermt tijdens het kickboksen door bokshandschoenen en scheenbeschermers te dragen, zo kun je lang genieten van deze fantastische sport.

Dit bericht is gepost in Advies. Bookmark de link.
Wij gebruiken cookies om het winkelen bij Fightplaza gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies.