Val ik af met (kick)boksen?

Jazeker, als je op zoek bent naar een leuke en effectieve manier om af te vallen, dan kan kickboksen of boksen wel wat voor je zijn. Kickboksen is namelijk één van de beste sporten om te beoefenen als je wilt afvallen, en het is ook nog eens superleuk om te doen. Daarnaast is het ook ontzettend goed voor je geest. Eigenlijk geen reden om het niet te doen toch, dus handschoenen aan en aan de slag!!

Op een leuke manier afvallen

Het is belangrijk dat je als je wilt afvallen je iets vindt om te doen wat je vooral echt leuk vindt. Kickboksen wordt steeds populairder en wordt steeds meer gedaan om af te vallen. Het is echt een sport geworden voor iedereen. Niet alleen voor diegene die in de ring staan, maar ook op sportscholen wordt kickboksles gegeven en ook voor thuis schaffen mensen een bokszak aan.

Calorieën verbranden met (kick)boksen

Kickboksen is een intensieve intervaltraining die je lichaam snel in topconditie brengt. Deze sport combineert kracht- en cardio-oefeningen, wat kan helpen bij het opbouwen van spieren en het verbranden van vet. Met kickboksen verband je tot wel 800 calorieën per uur, waardoor het een effectieve manier is om gewicht te verliezen. Bovendien versnelt het je stofwisseling en zorgt het ervoor dat je zelfs na je training nog calorieën blijft verbranden, het afterburn effect.

Beginnen met kickboksen, wat heb je nodig?

Bij kickboksen heb je wel een aantal dingen nodig, net als bij elke andere sport. In de eerste plaats heb je een bokszak, bokspaal, trap- en stootkussen of een sparringpartner nodig. Zorg ervoor dat je kickbokshandschoenen en scheenbeschermers hebt, en dan ben je klaar om te beginnen. Tijdens het kickboksen kun je dragen wat je wilt, maar speciale kickbokskleding zit over het algemeen het prettigst. Als je serieuzer bent over kickboksen, kun je ook andere beschermingsproducten overwegen, zoals een bitje of een hoofdbeschermer.

Om af te vallen is alleen trainen niet voldoende. Je zult ook een beetje op je eetpatroon moeten letten als je wilt afvallen met kickboksen. Veel succes en vooral veel plezier!!

Best geteste bokszakken

Actie
Topkeus
v.a. 139,95 v.a. 119,90
Topkeus
v.a. 129,90
Topkeus
v.a. 99,90

Best geteste bokshandschoenen

Actie
+ Luxe Tas
149,90 119,90
Actie
+ Luxe Tas
Actie
47,90 39,90

Kom je er niet helemaal uit, heb je vragen, opmerkingen of wil je ons gewoon bedanken, dan kun je altijd even hier bij de veelgestelde vragen kijken, onze klantenservice bellen via 085 888 1015 (ma-vr 10.00-17.00), het contactformulier invullen, ons mailen via info@fightplaza.nl of gewoon een whatsapp sturen.

Wij helpen jou graag!!!

Dit bericht is gepost in Advies. Bookmark de link.