Een bokszak buiten in de tuin gebruiken

Niet alleen in boksscholen worden bokszakken gebruikt. Steeds vaker wordt er voor thuis een bokszak aangeschaft om even lekker los te gaan. Niet iedereen heeft zoveel ruimte binnen om een bokszak op te hangen, dan zou het ideaal zijn om een bokszak buiten in de tuin te hebben hangen. Ook al heb je wel genoeg ruimte binnen, wat is er nu lekkerder dan in de buitenlucht sporten, in je tuin tegen een bokszak/boksbal stoten en trappen. Gezonder kan het niet in ieder geval.

Een bokszak/boksbal in de tuin hangen, kan dat?

Uiteraard is het mogelijk een bokszak of boksbal in de tuin op te hangen. De meeste bokszakken zijn alleen niet weerbestendig. Dat houdt in dat de bokszak door de invloeden van het weer stuk kan gaan na verloop van tijd. Dat een bokszak niet tegen regen kan is niet de enige reden, ook zonder regen is het vochtig buiten. Hierdoor kan het weer in de buitenzak gaan zitten en gaan schimmelen. De binnenkant van de bokszak gaat ook uiteindelijk schimmelen, hierdoor verandert de structuur van de vulling en werkt het niet meer naar behoren. Dit hou je ook niet tegen door een hoes om de bokszak heen te doen.

Hoe kan je alsnog een bokszak buiten gebruiken?

Er zijn verschillende opties om wel een bokszak buiten te gebruiken. De bokszak kan namelijk tijdens gebruik prima even buitenhangen. Haal je de bokszak na gebruik weer binnen en droog je deze af dan is er niets aan de hand en kan de bokszak gewoon buiten gebruikt worden. Het probleem is alleen dat een bokszak behoorlijk zwaar kan zijn. De lol kan er snel af zijn als je voordat je gaat sporten 40 kilo hoog op een haak moet plaatsen en als je klaar en helemaal uitgeput bent deze 40 kilo weer van de haak af moet halen en weer naar binnen moet zeulen. Niet ideaal wat ons betreft. Als je bokszak buiten hebt hangen om alleen te stoten dan zou het wel een goede optie kunnen zijn aangezien deze bokszakken een stuk kleiner en lichter zijn.

Van welk materiaal moet een bokszak voor buiten gemaakt zijn?

Een bokszak van nylon of van plastic kan tegen vocht van buiten. Als zou je al een bokszak van nylon vinden, deze zijn lastig te krijgen namelijk, dan is de binnenkant nog steeds een probleem. Er is geen enkele vulling die het vocht van buiten aankan. Zoals we al eerder opnoemden gaat het vocht in de vulling zitten waardoor het niet meer functioneert zoals het zou moeten en je de bokszak als snel naar het grof vuil kunt brengen.

Zijn er weerbestendige bokszakken voor buiten?

We kunnen hier een positief antwoord opgeven, ja dus. Het heeft even geduurd maar eindelijk zijn er bokszakken te krijgen die je gewoon buiten kunt laten hangen, ofwel, een weerbestendige bokszak, weerbestendige boksbal of weerbestendige stootzak of hoe je het ook wilt noemen. En het mooie is dat deze bokszakken bestemd tegen regen en vocht niet eens duurder zijn dan een gewone bokszak of boksbal. Een fantastische uitvinding dus.

Aqua punchbags

Welke bokszak/boksbal is dan wel geschikt voor buiten?

Een materiaal wat aan de buitenkant zit wat tegen het weer kan was eigenlijk het probleem niet. De vulling daarentegen wel. Daarom hebben ze het over een hele andere boeg gegooid. Een bokszak met water en/of lucht als vulling. Dat zijn de aqua punch bags ofwel water bokszakken. Deze bokszakken zijn gemaakt van een soort kunststof en vul je zelf met water en/of lucht, dus geen last meer dat het weer erin komt en het gaat schimmelen. De kunststof buitenkant blijft zijn prachtige look houden ondanks dat het buitenhangt. Eindelijk dus een bokszak die je buiten kunt hangen en belangrijker nog, buiten kunt laten hangen!

Een bokszak/boksbal voor buiten kopen

Wij zijn ontzettend positief over deze bokszakken die je buiten kunt gebruiken en kunt laten hangen. Iets negatiefs kunnen we eigenlijk niet bedenken. Zorg dat je dus snel een aqua punch bag / water bokszak in huis haalt en geniet van het buiten sporten in je eigen tuin.

Best geteste aqua punchbags / water bokszakken

Topkeus
v.a. 84,90
Actie
v.a. 109,90 v.a. 88,00
Actie
v.a. 109,90 v.a. 88,00
Nieuw

Kom je er niet helemaal uit, heb je vragen, opmerkingen of wil je ons gewoon bedanken, dan kun je altijd even hier bij de veelgestelde vragen kijken, onze klantenservice bellen via 085 888 1015 (ma-vr 10.00-17.00), het contactformulier invullen, ons mailen via info@fightplaza.nl of gewoon een whatsapp sturen.

Wij helpen jou graag!!!

Dit bericht is gepost in Advies. Bookmark de link.