Gratis verzending boven €75,-*

100 dagen retourrecht

Achteraf betalen

100 dagen retourrecht

Gratis verzending boven €75,-*

Achteraf betalen

Waarom Shock Doctor beschermingsmiddelen kopen?

Shock Doctor is een fabrikant die zich specialiseert in het bieden van beschermingsmiddelen. Daardoor kan je van elke (kick)bokstraining of MMA-training een keiharde work-out maken. Zonder dat je bang hoeft te zijn voor je fysieke gezondheid. Wanneer je de producten van dit merk in je sporttas hebt zitten, ben je altijd optimaal voorbereid voor elke sparringsessie die de coach voor je in petto heeft.

Wil je samen trainen?

Is sparren met je trainingspartner voor jou de ideale training? Dan ga je natuurlijk naar de boksschool om daar de juiste work-out te kunnen krijgen. Wanneer je samen gaat trainen op je stoten en trappen, dan is het wel belangrijk dat je optimaal beschermd bent. Dat geldt dan vooral voor de kwetsbare delen van je lichaam. Shock Doctor biedt jou dan de middelen die je daarvoor nodig hebt zoals een boks bitje of een kruisbeschermer/tok.

Shock Doctor Gebitsbeschermer / Boksbitje

Een Mondbeschermer ofwel bitje is een van de belangrijkste onderdelen van een goede uitrusting voor kickboksen. Een bitje beschermt je tanden en lippen. Daarnaast zorgt een bitje ervoor dat je kaken recht op elkaar blijven staan. Het is erg belangrijk dat je je kaken op elkaar houdt bij het (kick)boksen. Als je een stoot op de kaak krijg met geopende mond, kan dat vervelende gevolgen hebben, daarom is een boksbitje onmisbaar. We laten jou onze top 3 Shock Doctor boksbitjes zien in de verschillende prijsklassen.

Goedkope Shock Doctor Gebitsbeschermer / Boksbitje

De Gel Max is de best verkochte gebitsbeschermer van Shock Doctor dankzij de geweldige prijs/kwaliteit verhouding. Dit betrouwbare bitje biedt perfecte bescherming van uw tanden en biedt het essentiële comfort zodat u zorgeloos met uw sport kunt bezig zijn. Bij de Shock Doctor Gel Max Gebitsbeschermer wordt gebruik gemaakt van de Gel Fit technologie, waardoor het bitje perfect om uw tanden aansluit en goed blijft zitten tijdens het sporten. Dit boksbitje is te krijgen in verschillende kleuren.

Middenklas Shock Doctor Gebitsbeschermer

De Shock Doctor Gebitsbeschermer Superfit bevat ventilatiegaten voor meer luchtstroming. Door de luchtkanalen ondervind je minder hinder van de gebitsbeschermer. De Gel-Fit liner zorgt voor een perfecte demping en bescherming. Dit betekent niet alleen dat de bescherming optimaal om het gebit sluit, het betekent ook dat het altijd lekker comfortabel blijft aanvoelen.

Beste Shock Doctor Gebitsbeschermer

De Shock Doctor Gebitsbeschermer Nano 3D is niet zomaar één van de beste gebitsbeschermers op de markt, hij maakt het namelijk ook mogelijk om op een duidelijke manier te kunnen blijven communiceren. De Gel Fit laag zorgt ervoor dat de gebitsbeschermer zich perfect vormt om tanden. Met dank aan het Monocoque Shock Frame zorgt dit stukje technologie ervoor dat de schokken die uw gebit te voortduren krijgt perfect wordt geabsorbeerd en verdeeld, zodat u zorgeloos met uw sport kunt bezig zijn.

Shock Doctor Kruisbescherming / Tok

Voorkom onnodige pijnlijke situaties en bescherm je edele edelen met een tok of kruisbeschermer van Shock Doctor, zoals de Shock Doctor Kruisbeschermer-Tok Met Bio-Flex Cup of de Shock Doctor Kruisbeschermer-Tok Met Ultra Carbon Flex Cup. Deze kruisbeschermers zijn om meerder redenen interessant. Je kan er je edele delen goed mee beschermen omdat alle klappen optimaal geabsorbeerd worden. Ook voelen ze prettig aan dankzij de rubberen beschermlaag om de cup. Met deze tokken ben je goed beschermd en houd je ook alle bewegingsvrijheid die je wenst..

Wanneer draag je bescherming?

De gebitsbeschermers en kruisbeschermers van Shock Doctor zijn in verschillende situaties te dragen. Het is altijd belangrijk om jezelf goed te beschermen wanneer je op de boksschool met een trainingspartner gaat sparren. Daarnaast wil je natuurlijk ook in de ring of de octagon goed beschermd zijn, wanneer dat je doel is. In dat geval kan je ook goed werken met de middelen die deze fabrikant je te bieden heeft.

Biedt Shock Doctor ook andere beschermingsmiddelen?

In het aanbod van Fightplaza vind je de gebitsbeschermers en kruisbeschermers van Shock Doctor. Wanneer je bijvoorbeeld scheenbeschermers of een hoofdbeschermer zoekt, dan zijn die van andere fabrikanten te krijgen. Ook deze zijn van goede kwaliteit. Bovendien zijn deze middelen goed te combineren met de beschermingsmiddelen die Shock Doctor je te bieden heeft. Zo kan je elke sparringpartner aan.

Hoe lang gaan de materialen mee?

Shock Doctor kiest voor materialen van het hoogste niveau om de items mee te maken. Daarnaast wordt gewerkt volgens de modernste technieken. Op die manier kan je er zeker van zijn dat de verschillende beschermers lange tijd in goed model blijven en hun beschermende werking blijven houden. Je kunt de komende tijd dus goed vooruit op je trainingen of in wedstrijden met deze middelen.

Zijn de beschermers ook voor kinderen?

De beschermingsmiddelen van Shock Doctor zijn in verschillende maten te krijgen. Wanneer je kijkt naar de gebitsbeschermers, dan gaat het om een maat voor junioren en een maat voor senioren. Kijk je naar de kruisbeschermer-tok, dan lopen de maten van S tot en met XXL. Dat betekent dus dat ook die zowel door kinderen als door volwassenen gedragen kunnen worden. Dat maakt het wel zo veilig voor iedereen.

Hé sportieveling, als je onze site gebruikt krijg je van ons cookies. Klik op OK als je dat goed vindt.