Gratis verzending boven €75,-*

100 dagen retourrecht

Achteraf betalen

100 dagen retourrecht

Gratis verzending boven €75,-*

Achteraf betalen

Gebitsbescherming van SafeJawz kopen?

SafeJawz helpt jou om je tanden te behouden tijdens de keiharde trainingen die je doet. Natuurlijk ben je altijd voorzichtig, maar met de gebitsbeschermers van deze fabrikant heb je simpelweg zekerheid. Daardoor kan je er ook gewoon vol ingaan en het beste uit jezelf halen in elke training. Het is dan natuurlijk wel interessant om te weten wat juist deze beschermers zo goed maakt om te gebruiken op trainingen. Kan je niet wachten om de gave boksbitjes van Safejaws te zien? Ga dan meteen naar de complete collectie van Safejawz.

Wat maakt SafeJawz zo goed?

De gebitsbeschermers van SafeJawz zijn net even anders ontwikkeld. Zo bestaan ze bijvoorbeeld uit twee lagen. Dat betekent dus dat je optimale demping kan ervaren wanneer je ze draagt. De impact van stoten die je eventueel moet opvangen wordt daardoor zeer sterk teruggebracht. Zo blijven al je tanden gewoon keurig op hun plaats, zodat je daar geen zorg om hoeft te hebben.

Welke boksbitje neem je?

Wanneer je een keuze moet maken, dan hoef dat niet lastig te zijn. De verschillende bitjes die SafeJawz in de collectie opgenomen heeft, zijn namelijk allemaal van hoge kwaliteit. Daardoor kan je je dus vooral richten op de uitvoering. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor de SafeJawz Gebitsbeschermer Moustache Wit-Zwart of de Safejawz Gebitsbeschermer Goldie Zwart-Goud. Ook de SafeJawz Gebitsbeschermer Shark Blauw-Wit en de Safejawz Gebitsbeschermer Viper Rood/Wit zijn aantrekkelijke opties dankzij hun angstaanjagende tanden.

Hoe zorgt SafeJawz voor draagcomfort?

Niet alleen heeft deze fabrikant veel aandacht besteed aan het design van de gebitsbeschermers. Het is ook zo dat gekeken is naar alle mogelijkheden om het draagcomfort zo hoog als mogelijk te maken. Daarom is de techniek van Fluid-Fit gebruikt. Zo sluit het bitje volledig om de tanden en blijft het altijd goed zitten. Zonder dat je hoeft te voelen dat je het draagt. Dit maakt het dus alleen maar aantrekkelijker.

Is ook je kaak goed beschermd?

De manier waarop je de gebitsbeschermers van SafeJawz draagt, maakt dat je niet alleen je gebit ermee beschermt. Je klikt het vast aan de onderzijde van je gebit. Daardoor krijgt ook je kaak een bepaalde mate van bescherming. Dit zorgt dus dat je al je (kick)bokstrainingen alleen maar nog veiliger kan maken. Deze techniek is toegepast in alle verschillende modellen die deze fabrikant op de markt heeft gebracht.

Zijn de gebitsbeschermers ook voor kinderen?

Het aantrekkelijke aan de gebitsbeschermers van SafeJawz is dat deze fabrikant heel veel aandacht heeft besteed aan het bieden van optimale bescherming voor iedereen die trainingen in vechtsporten wil volgen. Dat betekent niet alleen dat met speciale technieken voor draagcomfort is gewerkt. Het betekent ook dat er bitjes zijn in verschillende maten. Zo kunnen junioren zichzelf net zo goed beschermen als volwassen vechters.

Hoe houd je het boksbitje in goede vorm?

De gebitsbeschermers van SafeJawz zijn aan te passen aan de vorm van je gebit. Dit draagt ook bij aan het comfort bij het dragen. Dit is echter niet het enige, want na verloop van tijd kan je dit ook bijstellen. Zo blijft je gebitsbeschermer dus ook op de lange termijn goed zitten. Dit kan je tot wel drie keer opnieuw doen. Ook over langere periode is het dus goed mogelijk om te zorgen dat je tanden gewoon op hun plek blijven zitten. De Safe Jawz boksbitjes hebben een geweldig design en vooral verschillende! Voor ieder wat wils dus. Impress je tegenstander met haaientanden, ogretanden of draculatanden. Zo kan jij ervoor zorgen dat je je nóg meer kunt onderscheiden van de rest.

Hé sportieveling, als je onze site gebruikt krijg je van ons cookies. Klik op OK als je dat goed vindt.